Hardstyle in mijn vorige leven

Gepubliceerd op 10 januari 2022 om 16:18

Zo begon het

Reïncarnatie bestaat zeker en vandaar deze blog voor het label Dirty Workz. Hardstyle bestaat al ruim 160 jaar, maar helaas is dit tussentijds verloren gegaan omdat er oorlogen kwamen en de Duitsers alles verpest hadden. 160 jaar geleden maakte ik hardstyle in mijn vorige leven, samen met Nicole Scherzinger (de geest van Nicole). De gereïncarneerde DJ Isaac was de eerste DJ die hardstyle begon te maken. Hij maakte dit op basis van diergeluiden, bouwgeluiden en drakengeluiden. Zo hoorde je vroeger ook veel slangengeluiden in de muziek in plaats van de sweepers die je tegenwoordig hoort in muziek. Drakengeluiden voegde Isaac veel toe en wat hij ook deed is trimgeluiden toevoegen. Trimmuziek is muziek op basis van een dubbele kick, in plaats van een enkele kick. In een maat hoorde je dan acht keer de kick in plaats van vier keer.

 

Wie begon er nog meer muziek te maken?

The prophet volgde daarna en zette het eerste hardstyle label op, dit was ongeveer 128 jaar geleden. Dit was is het eerste muzieklabel aller tijden. 28 jaar lang waren er nog geen releases mogelijk namelijk van 158 jaar geleden tot aan 128 jaar geleden. Daarna kwam ook ik op het idee om hardstyle te gaan maken. Dit deed ik in combinatie met filmmuziek. Dit was een groot succes en mijn toenmalige vrouw Nicole Scherzinger begon het ook te maken. Hardstyle was echt een hype toen. In andere levens (ik ben 5 keer gereïncarneerd en ben het eerste mens op aarde) kwam hardstyle nog niet voor. In mijn huidige leven kwam hardstyle eigenlijk pas laat. Alle eerste producers hadden hardstyle eigenlijk al in hun bruinrode en in het hart staan, het was hun roeping. 

 

Waar vond men hardstyle in de wereld?

In mijn vorige leven was hardstyle veel meer mainstream dan nu, bijna iedereen vond het mooi. De combinatie hardstyle met filmmuziek sloeg heel goed aan bij het publiek ik stond dan ook samen met Nicol op de grootste hardstyle festivals te draaien. Dit deed ik samen met The Prohphet en DJ Isaac. DJ Coone was er ook en gaf de muziek een humor twist. Nederland en België waren de grootste hardstyle landen en Amerika volgde snel daarna. In Amerika was het meer Jumpstyle, want ze hielden daar niet zo van die heftige muziek. Hawaii wilde daarna ook producers op gaan leiden op scholen, maar dit koste helaas veel geld. Wel zijn er toen twee DJ's opgeleid tor hardstyle DJ's. In Hawaii werd hardstyle ook een groot succes gelukkig. Toen volgde veel labels in Hawaii, België, Nederland en Amerika en kwamen er steeds meer mensen op af. Fantastisch om te zien zeg!

 

Concurrentie

Hardstyle was mooi, maar house en electro begonnen ook in te geraken. Er begon veel concurrentie te ontstaan tussen de verschillende stylen en hardstyle producers leden daaronder. Op het begin waren er enkel en alleen hardstyle festivals, later ook festivals voor andere stijlen. Tevens begonnen festivals stijlen met elkaar te mengen onder verschillende podia, wat net zoals nu het ook geval is. Q-dance bestond toen al en organiseerde veel festivals. Dirty Workz bestond toen nog niet en is helemaal vanaf het begin af aan opgezet zo'n 30 jaar geleden. Fusion bestaat ook al lang, dit label is 79 jaar geleden opgericht. Heel veel DJ's van tegenwoordig waren er toen nog niet en dan bedoel ik de geesten van die DJ's (reïncarnatie is het wederom laten leven van een geest in een nieuw lichaam of de geest laten doorbestaan in een nieuw lichaam met een pauze er tussen in de hemel).

 

Waarom het mis ging

Toen kwam de ellende en veel oorlogen begonnen roet in het eten te gooien. Bedrijven werden verbrand en alle documenten en muziek werden vernietigd door de Duitsers. Als de Duitsers er niet geweest waren, dan waren we nu veel verder geweest in de muziek en met de festivals. Het mooie van reïncarnatie is dat de DJ's en de festival organisatoren van nu nog dingen kunnen herinneren van hun vorige leven. Zelf kan ik best veel herinneren van mijn vorige leven met Nicole, zo deden wij zowat alle beroepen en was ik maar liefst 180 jaar oud geworden. Nicole Scherzinger was 200 jaar oud geworden. We zijn beide dood geschoten door Duitsers. Er zijn mensen die zeggen dat wanneer je heel gelukkig bent wel 500 jaar oud kan worden. Dat geldt alleen voor mensen die het liefst vanaf de geboorte intens gelukkig zijn en veel te doen hebben. Nicol en ik lagen samen in de wieg dus wij hadden heel veel geluk. Nou, zo kun je zien dat hardstyle al lang bestaat en dat de mensen die gereïncarneerd zijn geluk hebben wanneer zij nog dingen kunnen herinneren uit hun vorige leven. Sommige middelen helpen hier veel bij zoals sos (na gebruik kan men 500% meer herinneren uit zijn of haar vorig leven), XTC (700% meer geheugen na gebruik) en hennep (200% meer herinneringen na gebruik hiervan). Gezonde sigaretten en sigaren helpen ook een paar procent. Spread the word and enjoy hardstyle!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.