Help, mijn badjas is gejat

Zo, goedemorgen, we hebben te maken met weer een nieuwe dag. De zon schijnt al lekker door het raam en we gaan weer lekker koffie drinken voor de tv. Tot mijn grootste schrik mis ik iets, waar is mijn badjas? Help, wat nu? Even goed zoeken, maar helaas, mijn badjas is nergens te vinden, wat een kolerezooi!

Even mijn vrouw vragen, helaas zij weet van niks en is ook niet de schuldige. Mijn badjas is mooi roze met een zwarte strik. Dit klinkt raar, maar mijn badjas is mijn alles. Even de buren bellen, helaas, niemand neemt op. Dit is wel verdacht hoor. Zit ik dan in mijn boxershort voor de tv en koud dat het is. Wat de duck is going on?

 

Waar kan mijn badjas toch zijn? Zelf heb ik echt geen idee, wazig! Mijn hond zal er wel wat mee te maken hebben, ben ik bang. ''Blaffie!, Blaffie!'', Oh, daar komt mijn hond al aan. De hond gedraagt zich wel verdacht hoor, maar ik denk dat ik het ergens anders moet zoeken. De politie bellen? Ach nee, dat is een domme gedachte. Wie kan mijn badjas hebben. Ja hoor, ik zie mijn vrouw binnen komen lopen met een paarse slip en een rode BH. Ook al de badjas kwijt? Ja dus, vervelend zeg. Nu zijn twee mensen in deze wereld hun badjas kwijt, dat is vreemd. Wat moeten we nou zonder badjas? Weet iemand dat? Denk jij ook van: hoe de fuck kan dit?

 

In de was misschien? Nee, dat kan niet, dat weet ik zeker. Hoe kunnen nou ineens twee badjassen wegzijn? Toen zag ik ineens dat er een raam open is. Zelf zie ik sporen van een dier, een wolf ofzo? Mijn vrouw weet het al, een dier heeft de badjassen gejat. Mijn schoenen zijn ook al kwijt, klote beest!

Toen keek ik naar beneden en ja hoor, allemaal stukjes stof en veters liggen in de tuin. Mijn vrouw is de bugs halen, snel kapot knallen dat klote beest! Helaas het beest is nergens te vinden. Wij zitten nu met tranen naar buiten te kijken. Er bestaat geen betere badjas dan die van mij, scheisse! Voel jij met mij mee en ben jij ook weleens je badjas kwijt? Leef dan nu met me mee en koester die dagen dat je lekker met jouw badjas voor de tv zit, amen.