Mijn oordopjes zijn kwijt

Ja hoor, ellende eerste klas, klotezooi, wat een onnozele dag zeg, oordopjes kwijt! Hoe kan een dag erger beginnen dan dat. Mijn ochtend regime begint altijd met een bak koffie, sigaretje en muziek luisteren op de bank. Nu kan dat dus niet! Overal gezocht, grrr. Wat nu? Toch nog maar even verder zoeken. Onder de laptop? Onder de kussens op de bank? In de kast? In de maag van het konijn? Zojuist Maxima gebeld en wat bleek nou, zij heeft ze. Hie kan dat nou weer? Ze bleek de sleutel van de broer van de buurman van mijn ex te hebben gekregen en is vannacht langs geweest. Wel mooi dat ze wat luchtjes op de badkamer heeft achtergelaten. Dit lijkt wel op het verhaal van Eefje en Niels.

 

Maxima komt vandaag even thee drinken, dat doet ze normaal altijd de hele dag. Doet zij nog meer? Vraag je je af? Nee dus. Wat een leven. Tring! Daar gaat de bel. Wie staat daar toch voor de deur? De buurman. Hij vertelde mij dat zijn kat is overleden. Boeit mij het iets. Snel weggestuurd want Maxima komt zo, jes! Tring! De bel gaat weer en ja hoor daar staat ze te shinen voor de voordeur. Ze vertelde mij dat het niet zo goed ging met de kinderen. Ze zijn allemaal van school gestuurd omdat ze te dom waren. Logisch, van theedrinken word je niet slimmer. Ze heeft een tas meegenomen met allemaal lekkere theekoekjes en uiteraard de oordopjes! Wat een feest. Gelukkig is nu alles goed gekomen. Met Maxima gaat het trouwens goed.

 

Wat een dag zeg, met Maxima thee drinken. Ze vertelde over het helal enzo. Wazig wijf. De oordopjes zijn gelukkig weer terecht. Nu Maxima naar huis sturen. Mijn man komt net thuis van werk en begon meteen te vloeken, wat doet dat mens hier? Zelf ben ik ervan overtuigd dat ik enkel en alleen maar goeie dingen doe dus dit ook. Maxima is inmiddels vertrokken en zij heeft een leuke dag gehad. Met de kinderen gaat het ook nog slecht, maar met de man goed. Hij blijkt niet zoveel hersens te hebben, maar kijkt wel leuk uit zijn ogen. Nu is alles toch weer goed gekomen gelukkig. Nu mijn man vannacht blij maken met een lekker koekje en de dag is weer helemaal goed. End.