Help! Mijn borsten zijn niet gelijk

Het is zover, ik sta voor de spiegel. Wat zien we nu? De vrees van elke vrouw, mijn borsten zijn niet gelijk. Waren ze maar hetzelfde zeg, wat erg! Waarom is de ene borst nou groter dan de ander? Kan ik er mee leven? Nou ja, dat kan wel, maar het is niet mooi. Wat zal mijn man hier van vinden? Die heeft het natuurlijk allang gezien. Even voelen hoor, wat voelen ze toch fijn. Mijn vriendinnen zullen wel hetzelfde probleem ervaren. Waarom ben ik niet symmetrisch? Zelf snap ik niet waarom god ons zo geschapen heeft. Nu wil ik de deur niet meer uit en ben ik bang wat andere ervan gaan zeggen. Nu voel ik me verminkt en dat is niet fijn.

Even mijn BH aan doen en hopen dat niemand in de supermarkt het ziet. Eenmaal in de supermarkt aangekomen zie ik iedereen kijken, wat kijken ze nou? Met mijn borsten naar voren pak ik een zak ships en wat merk ik, ik hang naar links, ojee. Dit gaat helemaal de verkeerde kant op. Even de dokter bellen, wat zal hij ervan vinden? Eenmaal gebeld kwam ik tot de conclusie dat dit niks ernstigs is en dat ik ermee moet leren leven? Eventueel een borstcorrectie? Nee, dat is niet nodig.

Even mijn vriend vragen. Mijn vriend vind het uiteraard totaal geen probleem, zegt hij tenminste. Waarom zijn mijn borsten nou niet gelijk? Wat vreemd zeg. Nu moet ik er maar mee leren leven en dat is zwaar genoeg. Waarom zeggen mijn vriendinnen hier nooit wat over? Zelf ga ik eens even informeren. Alletta vind het waanzin wat ik zeg en vind dat ik me niet zo moet aanstellen. Karin zegt dat ik me ook niet zo moet aanstellen en geeft aan dat de borsten in de BH gewoon gelijk lijken. Gelukkig maar, maar hoe moet dat nou in de slaapkamer? Allemaal issues waar ik niet aan moet denken.

Waarom heeft god ons zo geschapen? Zelf snap ik hier helemaal niks van. Graag wil ik twee gelijke borsten en wel snel. Met mijn tepels is helemaal niks mis, gelukkig maar. Wat zullen dieren hiervan denken? Die zijn toch volledig symmetrisch? Allemaal gedachtes die ik niet uit mijn hoofd kan krijgen, wat te doen? Wat te doen? Heb jij als vrouw hier ook zo'n last van? Laat het dan lekker hangen en wees tevreden met je borsten. We kunnen er nou eenmaal niks aan doen, helaas.

Wat nou als de seks minder goed wordt door dat stemmetje in mijn hoofd die zegt: ''pas op, je borsten hangen verkeerd''. Erg zeg, wat nu? Nu weet ik dat de penis van mijn vriend er ook niet uit ziet, maar goed, wat moet ik hier nou van denken? Dit probleem kennen mannen gelukkig niet en weet dat ik zeker niet naar de naaktsauna meer durf. Eerst viel het wel mee, maar hoe ouder je wordt, des te minder leuk ik het ga vinden. Wees tevreden, zeggen ze dan, nou mijn niet gezien hoor. Zelf hoop ik dat ik hier in de toekomst mee kan gaan leven, zo niet, zit er maar een ding op, dokter!