Kut, mijn autoband is gejat

Gaap, het is weer een nieuwe dag. Wat zal deze dag ons brengen? Iets voelt niet goed, maar wat is het? Eerst even een bak koffie. Werkt koffie verzurend eigenlijk? Lees er hier meer over. Even de krant pakken, wat een onzin weer in de papers. Maxima belt, ze verveelt zich weer in de ochtend met een bak thee. Frambozenthee is het lekkerst zegt ze. Ze heeft stiekem afgelopen nacht nog seks met haar man gehad. Ze is goed gemutst nou, maar wat voelt zij aan? Ze zei dat ik maar eens naar buiten moest gaan lopen en kijken wat de verassing is. Zelf heb ik de telefoon opgenomen en ben gaan kijken. Natuurijk weer het huis helemaal onder gescheten door vogels, vies, bah. De auto staat voor de hut, maar wat zie ik daar?

 

Klotezooi, kolere, wat krijgen we nou? Autoband gejat. Even Maxima terugbellen. ''Hoe wist je dit Maxima''? Dit heeft ze in de krant gelezen. Er is een steler actief, wat nou? Met drie wielen kan ik niet rijden. De buurman komt met de hond langs wandelen. ''Zo, jij kijkt sip''', zei de buurman. Toen barste ik in huilen uit. ''Kijk nou wat er met de auto gebeurt is'', zei ik. ''Verrek'', zei de buurman, bij mij ook k,olerezooi. Meteen de politie gebeld, maar die hadden geen tijd voor zoiets kleins, wat krijgen we nou? Helemaal flapperguested liep ik naar binnen en ben op de bank aan het huilen. De buurman weet nog wel een bandendealer, gelukkig maar. 

 

De autodealer belt aan, ''Goedemorgen deze morgen'', zei hij. ''Geen tijd om vrolijk te zijn hoor'', riep ik. Hij heeft een nieuwe band meegenomen. Helemaal de verkeerde kleur enzo, maargoed, Zal deze ellende dan echt goed komen? Zelf geloof ik er niks van. ''Zo, die autoband ligt eronder'', zei de autodealer. Nu, een stukje rijden, maar Maxima belt weer. ''Kom je straks thee drinken''? Ahnee alweer, Maxima kan niks anders meer. Toch is het nu goed afgelopen gelukkig. Nu snel naar Maxima, even lekker vervelen op de bank. Zo is het toch goed gekomen met mij, amen.