Ojee, mijn tv is stuk!

Zo, het is avond na een zware dag werken. Wat een kolere dag was dit joh! Iedereen lachte me uit omdat ik een bruin hemdje onder mijn roze trui heb aangetrokken. Nu is het tijd om lekker voor de tv te zitten, dat doe ik elke avond namelijk. Lekker lachten om van der Gijp. Toen ik de afstandsbediening had gevonden, gebeurde het. De tv werd grijs met sneeuw, ahnee he, dit zal mij toch niet overkomen. Meteen even Maxima bellen, die zit natuurlijk weer met een theetje voor de tv zoals altijd. Zij vertelde mij dat haar tv niet stuk is en dat ze het te druk heeft met frambozen thee. Even zappen, misschien ligt het wel aan de zender. Toen gebeurde het hoor: BAM, de hele tv knalde uit elkaar. Mijn man kwam binnen lopen met een onrustige blik. ''Wat is hier aan de hand?'' schreeuwde hij.

 

Daar zaten we dan weg te rotten voor een kapotte tv. ''Nu moeten we van der Gijp missen'', riep hij in mijn rechteroor. Buiten liepen twee schapen gras te eten en mijn man zette alvast een kop thee voor mij. ''Het komt wel goed, schat'' zei hij. Hoet moet je nou de dag doorkomen zonder tv? Dan maar een spelletje ''Mens erger je niet'' doen. Saai, boring, what the fuck. Toen kwam plots de buurman binnen met een verontrustend bericht dat zijn tv ook stuk was en dat het de schuld van mijn broer was omdat hij vanaf buiten van zender heeft gewisseld met de afstandsbediening. Wat blijkt nou, na enige tijd wordt de afstandsbediening evil. Allemaal de schuld van de plastice zapper. 

 

Alle winkels zijn al dicht, wat nu? Even een rondje lopen en even bij mensen naar binnen kijken of hun tv ook stuk is. Buiten lopen allemaal vrolijke mensen met een hond. Wij hebben zelf ook een hond en wat bleek nou, heeft die tegen de tv aan gepist en bij de buren ook, wat een ellende. De hond kon niet meer blaffen van de schrik, arm beestje. Wat een stank, een electronische pisgeur! Nu maar naar bed toe, saaie klote avond. Mijn man weet het even niet meer, die wil het nieuws zien, allemaal oorlogsellende maar goed. Boven doet de tv het wel gelukkig, maar daar kwam de hond alweer aanlopen hoor. Ja hoor, weer een plasje tegen de tv, BAM, kapot. HELP! Maak jij je ook wel eens druk om een tv, ga dan met die vieze hond van je spelen!