Mijn vriendin is te klein

Ineens kom je erachter, mijn vriendin is te klein. Tijdens het daten leek het wel mee te vallen, maar eenmaal in het echt viel het vies tegen. Waarom heeft zo zulke korte beentjes en zulk klein hoofdje? Het ziet er niet uit, maar verder is ze wel knap. In de supermarkt is het altijd weer een gevecht, wie mag de ships op de bovenste plant weer pakken? Ja, ik dus. Ziek wordt ik ervan. Zelf schaam ik me altijd kapot voor haar in de supermarkt en iedereen kijkt over haar heen en valt zelfs over haar heen. Te triest voor woorden, maar zelf durf ik tegen haar niks tegen haar te zeggen over haar lengte.

Zoenen is ook al zo'n ellende, tjonge wat moet ik ver bukken. Zij op haar tenen staan en een beetje tof doen, ellende. Al mijn vrienden zeuren ook al zo, wat een lengte, kabouter als vriendin bla bla bla. Moet ik afstand van haar nemen vanwege haar lengte? Denk het niet toch? De seks is ook al zo vreemd met haar, waarom is dit zo'n issue? Wanneer ik op haar lig, liggen mijn voeten bij haar bovenbenen en kan ik haar net zoenen. Bij het beffen liggen mijn voeten tegen de muur, sjonge jonge wat een krampachtig gedoe. Waarom heb ik geen gewone vriendin? Eentje van gewoon formaat?

Zelf zegt ze dat ze er niet mee zit, maar stiekem denkt ze wel anders denk ik zo. ''Lengte is toch geen issue'', zegt ze, nou geloof me, ik word er gek van. Hoe we ook naast elkaar lopen, lange jan en kleine Pino. Schandalig hoe mensen ons aankijken. Alsof ik met mijn kleine zusje op pad ben, wat een gedoe. ''Mag ik hoge hakken aan?'', vraag ze. Maar natuurlijk, maar hoe hoog wil je ze hebben. Mijn vriendin heeft stilleto's gehaald, tenminste die naam heeft ze zelf verzonnen. Het zijn flinke hoge naalden onder haar voeten waardoor ze groter lijkt, geen gezicht.

Hoe moet ik hiermee omgaan? Zelf wordt ik er depressief van. Waarom zoek ik geen nieuwe vriendin? Nou ja, ze is best aardig en zoent goed, maar verder is er geen zinnig woord over haar te zeggen. Schoenmaat 32 en een hoogte van 1:45 cm. Dat is toch veel te klein voor een gewoon mens. Hier krijg ik dus de kriebels van, wat een kolerezooi. Altijd weer die vazen goed zetten omdat zij daar niet bij kan. Bij het grasmaaien zie je niemand achter de grasmaaier lopen en tijdens het stofzuigen valt ze niet eens op. Hoe kan dit nou? Krijg jij ook zo de kriebels bij kleine mensen? Nou, ik dus wel!