Help! Maxima is kwijt!

Op een dag werd ik wakker en dacht ik ''ik mis iets''. Na lang nadenken kwam ik mijn buurman tegen, hij vroeg of ik frikandellen in kokosolie wilde proberen. Dit kende ik natuurlijk allang en ik kende hem natuurlijk ook. Nadat we samen hadden gegeten voelde ik me goed, lekker kokosolie en heerlijk gezond. Opeens wist ik het: Maxima! Waar is ze gebleven? Natuurlijk volg ik haar op tv en mijn vriend ook. ''Tring tring'', Willem Alexander belt, wtf moet hij van me? Hij vertelde dat er iets vreselijks was gebeurd, zijn konijn zat tussen de schutting. ''boeie'', dacht ik en vroeg waar Maxima was. Hij moest huilen want ze nam haar telefoon niet op, vreselijk dacht ik. Waar kan ze gebleven zijn? Zelf heb ik haar natuurlijk al een berichtje gestuurd, maar helaas geen respons.

 

Meer mensen begonnen haar te missen zoals haar familie. Zou ze niet gewoon aan het mastruberen zijn op een foto van mijn vriend (blokjesbuik)? Nee toch, dat duurt toch niet zo lang? Mijn vriend is echt knap en zijn naam is Niels. Zijn instagram (de brandstof van je lichaam) is echt leuk joh, niet normaal. Maar goed, waar is die mooie blondie del heen? Mijn vriend zegt dat ze mooie billen heeft en ze is al 48 jaar oud, hoe is het mogelijk? Zelf heb ik al de politie gebeld, maar zij namen mij niet serieus! rotzakken, ''resistance is futile'' zeiden ze! Heftig zeg. Mijn vriend maakt mooie muziek joh, DJ rephoric is de naam, tering goed. Mijn naam is Inge en ik ben een ware van Niels, leuk he. Maxima, ik mis je!

 

Plot ging de telefoon, de brandweer belde. Ze bleek vast te zitten tussen een schutting met haar haar in Brazilië. Ze had net een conferentie gehad en wilde even een kat vangen. Plots ging het mis, ze kwam vast te zitten en kon niet bij haar telefoon. Iedereen ongerust natuurlijk. Sjonge zeg, dom. Na een paar uur belde ze mijn vriend en zei dat ze toch wel wat geil werd van Niels, maar dat ze haar broek niet uit kreeg. De volgende dag kwam ze bij ons thee drinken (dat doet ze de hele dag natuurlijk, doet niks anders meer, behalve mijn blogs lezen). Met een rode boei kwam ze binnen, tjonge wat schaamde zij zich joh. Na een leuke twee uur ging ze met opgeheven hoofd weer naar huis. Ze was zo blij dat ze was bevrijd door de brandweerlieden. Het gaat nu goed met Maxima. End of the story!

 

Auteur: onbekend ;) (Niels of Inge)