Shit, maxima's thee is op

Maxima kennen we allemaal wel, maar wat is nou haar grootste frustratie? Dit weet ik, de thee is op. Maxima drinkt veel thee op de bank, ze doet onderhand niks anders meer, wat een lui bestaan. Maxima houdt van frambozen thee en laat deze nou net op zijn. Zij zit in haar badjas voor de buis en denkt ''shit, mijn thee is op''. Wat nu? Alle theesoorten controleert ze, maar helaas, alle thee is op, om krankjorum van te worden! Wat moet ze nu doen? Douchen, aankleden en de hort op? Daar heeft ze helemaal geen zin in. Prins Willem Alexander drinkt geen thee dus hem boeit het niks. Toen kregen ze ruzie want Willem Alexander heeft gister toch stiekem alle thee op gedronken. Alle borden en messen vliegen in het rond. ''Klootzak'' schreeuwt Maxima tegen de prins. Naaistreek, denkt ze. Na de ruzie gaat Willem Alexander snel naar zijn werk (geen idee wat voor werk het is, maargoed).

 

Geen zin om te gaan douchen en aankleden, ''wat een gedoe altijd 's ochtends'', denkt Maxima. De schoonmaker is lekker aan het schoonmaken en denkt ''he, ik kan wel thee gaan halen''. Maxima denkt van niet, ze moet het zelf doen, sjonge jonge, wat een ellende! Maxima is niet happy vandaag, blijkt uit de laatste recensies. Wat verlangt ze toch naar een heerlijke bak frambozen thee. Ze gaat snel douchen en aankleden en de hort op. Eenmaal aangekomen bij de supermarkt wil iedereen met haar op de foto. ''Krijgen we dit weer'', denkt ze. Ze rent naar voordeur van de supermarkt en gaat direct op zoek naar frambozenthee. Wat blijkt nou, weer een vakkenvuller in de weg, godverdomme, wat een kut dag! De frambozenthee is helemaal leeg, even vragen aan de supermarkt-medewerker. ''Nee, die hebben we niet meer'', zei de vakkenvuller.

 

''Wat een koleredag'', denkt Maxima hardop. Aardbeienthee dan maar? Ze wil weleens weten welke thee nou het gezondst is. Dit heb ik voor Maxima opgeschreven en in een blog verwerkt, namelijk deze blog. Hier vind je de top 10 meest gezonde thee, met groene thee als nummer 1 ''Groene thee, Gadverdamme'', denkt Maxima. Ze pakt snel citroenthee en loopt naar de kassa. ''Wat een drukte zeg'', denkt Maxima. Vijf wachtende voor u, hoort ze in de luidspreker. Allemaal mensen willen weer vanalles van Maxima. Eenmaal thuis aangekomen vloekt ze alles uit,'' citroenthee, daar heb ik eigenlijk geen zin in'', denkt ze. Snel de tv aan en lekker thee leuten. Doet Maxima nog meer dan handen geven en thee leuten? Eigenlijk niet. Maxima is content met de aankoop en is nu rustig geworden. ''Wat een hell van een dag'', denkt Maxima en ze leeft nog lang en gelukkig.