Help, ik verveel me kapot

Het is vandaag maandag en ik hoef niet te werken. Wat moet ik in godsnaam als vrijgezelle op zo'n dag doen? Aan mijn hobbies heb ik vandaag geen zin in. Normaliter maak ik muziek en schrijf ik blogs. Vandaag is een andere dag. Een dag vol ontelbare onwijsheden. Het is nu 09:00 s' ochtends en de hele dag staat voor mij. Wat te doen, wat te doen? Al mijn vrienden zijn werken en mijn familie heeft geen tijd voor me. Toch maar even een blogje schrijven met een bak koffie in de hand. Na een halfuur ben ik klaar, maar niet voldaan want de hele dag wacht nog op me. Muziek maken heb ik de afgelopen dagen al zoveel gedaan, voor vandaag staat het niet op het programma.

 

Helse verveling

Het is nu 09:30 's ochtends en ik ga maar douchen uit verveling. Ook maar even in bad voor de verandering en om tijd te doden. Nu is het tijd voor bankzaken voor de televisie. Er komt geen knol op tv natuurlijk. Na oneindig zappen word ik onderhand vrij depressief. Wat nu? Zelf bedenk ik me net, ik kan even een rondje gaan lopen. Met lood in mijn schoenen ga ik naar buiten en zie alleen maar mensen met de hond wandelen. Wat zouden zij de hele dag doen? Geen idee dus. Dit vraag ik me dus altijd af, waar gaat men naartoe op zo'n vrije dag. Het is inmiddels 11:00 's ochtends en het schiet niet op met de dag. Dan maar weer voor de tv gaan zitten, helse verveling!

 

Wat nu?

Na een uur tv kijken begint het toch echt vervelend te worden. Nog vijf uur voor het avondeten, waar blijft de tijd (sarcastisch gezien)? Moet ik toch maar de puzzle van de zolder halen? Hier heb ik toch echt geen zin in? Mijn hele koelkast ligt vol eten, maar een trip naar de supermarkt kan altijd. Even de auto pakken? Dacht het niet, dit wordt wandelen. Wat heb ik nodig? Koffie is altijd een goed idee. Eenmaal klaar bij de supermarkt ben ik weer thuis en het is pas 14:00 's middags. Koleredag zeg, dit wordt flink vervelen. Het komend uur maar even muziek luisteren op bed. Goh, het is alweer 15:00 's middags. De tv is de enige optie. Na twee uur tv kijken ga ik maar koken zodat ik kan gaan eten. Nu nog tot 23:00 's avonds mezelf gaan vermaken, voordat ik naar bedje toe ga.. Dit wordt een rondje wandelen en weer die helse tv begluren. Eindelijk, het is 23:00 's avonds, ik kan naar bed, Wat een saaie rotdag zeg. Herken jij ook zo'n dag?