Help, ik heb een stille aanbidder

Het leven kan soms raar lopen, dat verklaard dit onnozel verhaal wel. Wat blijkt nou: ik heb een stille aanbidder. Als het diegene is die ik hoop dat staat mijn leven straks op te kop. Zelf vermoed ik dat het een meisje is die ik in 2012 heb leren kennen. Toen kregen we verkering en het jaar daarop waren we verloofd. Erg raar want ze had gewoon een andere vriend. We hebben elkaar maar twee keer gezien, maar blijken elkaar erg leuk te vinden. Telkens als ik goed kijk in bijvoorbeeld de kast ligt er weer een nieuwe broek of nieuwe boxershirts. Mijn stille aanbidder heeft gedanst met de ex van mijn broer en zij vond het nodig een sleutel te jatten bij mij thuis en deze te geven aan Eefje (mijn stille aanbidder).

 

Wat moet ik met zo'n indringer en tevens inbrekeekster? Erg leuk, maar ik weet niet eens zeker of het Eefje is, raar verhaal he? Eefje heeft acht jaar een vriend gehad waar ze niet eens seks mee gehad heeft. Dat wil ze enkel en alleen met mij want ze blijkt negen jaar lang enkel en alleen gefantaseerd te hebben over mij en geen enkele andere man. Wij hebben in 2012 seks gehad en zij weet dit nog goed. Zelf kan ik me erg niks van herinneren door de vele alcohol. Zelf heb ik ook een oogje op mijn stille aanbidder dus dat komt goed uit. In telepathie spreek ik haar elke dag en ze geeft aan niet aan te durven bellen, lekker handig, not! Wat heb ik wel niet allemaal van haar gekregen? Boxershirts, een t-shirt, twee broeken, een condoom, tandpasta, luchtjes, deodorant en ze geeft hints door kussens op de bank anders neer te leggen en het koffie apparaat schoon te maken. Pas had ze zelfs 's nachts een lamp beneden aan gedaan, de hint is duidelijk, ik heb een stille aanbidder.

 

Zelf denk ik dat mijn stille aanbidder de ware voor mij is. In telepathie zeg ik ook steeds tegen haar: ''kom dan naast me liggen 's nachts of me wakker maken'', maar dat durft ze niet helaas. Dit is al anderhalf jaar aan de gang en waar eindigt dit dan? Zelf hoop ik haar een keer te zien, maar zij heeft wel erg veel geduld. Ga ik haar ooit zien? Geen idee, eerlijk gezegd. Eefje, als je dit leest, kom naar me toe en verras me, bel maar gewoon aan! Succes schat.