Bericht aan de Rabobank

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 13:16

Geachte Heer/ Mevrouw,

 

Al lang ben ik klant bij u bij de Rabobank met veel tevredenheid. Nu is het zo dat ik nogal krap bij kas zit. Nu ben ik ZZP'r en werk ik inmiddels bij de grootste bedrijven van Nederland. Zoals u op mijn LinkedIn kan zien werk ik nu bij 25 bedrijven part-time (LinkedIn Niels van Dijk). Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk in de zorg en ben ik vrijwilliger bij het WWF Nederland. Ook ben ik artiest en zit ik bij meerdere platenmaatschappijen. Nu is het zo dat ik nog geen euro gezien heb en dat frustreert me. In telepathie (ja dit is onder andere al door de politie bewezen) heb ik gehoord dat de Rabobank mijn hypotheek aflost, graag zie ik dat mijn laatste afschrijving van 617 euro ook wordt betaald door de Rabobank. De directeur weet ervan (dat heeft hij mij laten weten in telepathie). Meer over telepathie lees je hier. Graag hoor ik van u of u mij hierbij kan helpen.

 

Nu is het zo dat ik voor Infolearn te Nijmegen werk en inmiddels 18.150 euro heb verdiend, hopelijk krijg ik dat geld eind van de maand. Zij hebben mij verteld dat ik een contract heb ik telepathie. Ik heb ze ook gemaild, maar geen reactie ontvangen helaas. Ook Tesla heeft me beloofd 300.000 euro over te maken. Van dat geld kan makkelijk mijn hypotheek worden afgelost. Daarnaast werk ik bij de politie in telepathie. Tevens maak ik politiedocumenten voor de politie, hier krijg ik 1000 euro voor per document. Ook heb ik in telepathie van de Rabobank vernomen dat ik een bedrijfsrekening heb, hier staat heel veel geld op want ik ben erachter gekomen wat de oplossingen zijn van de 6 grootste ziektes in de wereld. Check hiervoor www.medium.com Niels van Dijk. Ook weet ik alle behandelingen voor alle soorten kanker. Zelf hoop ik dat ik hier ook veel geld voor krijg, lees er hier meer over. Daarnaast heb ik met een bekende hardstyle DJ samen gewerkt en dat nummer is gereleased op het label ''Dirty Workz'', Zij hebben mij verteld dat dit nummer 3.000.000 keer is beluisterd (3000 euro bruto), ook schrijf ik blogs voor dit label. Het nummer heet Regim3 en staat op Soundcloud (dj Rephoric). Voor het bloggen op dit label krijg ik 100 euro per uur, ik heb nu 1 blog geschreven voor ze. Het UWV heeft me in telepathie verteld dat ze mij tussen10 uur 's ochtends en 17:00 's avonds 5 euro per uur betalen omdat ik goed bezig ben, onder andere met bedrijven. In telepathie geeft ik ook gratis adviezen aan bedrijven zoals maandelijks het salaris van werknemers achteraf bepalen en betalen. Ook geef ik cabaretshows in telepathie (de Eefje en Niels show). Hier verdien ik veel geld mee, maar waar blijft het geld? Dit is voor mij een raadsel.

 

Mijn label ''MojoHeadzRecords'' heeft me beloofd eind van 2021 te betalen, dit is helaas nog niet gebeurd, met alle frustraties van dien. Zij hebben in telepathie kenbaar gemaakt dat mijn jaarsalaris meer is dan 20.000 euro. De politie zit hier bovenop want ik heb de politie hiervoor ingeschakeld. Nu heb ik een uitkering en dit is ongeveer 2400 euro, veel te weinig voor een. artiest. Ik denk dat ik in schaal 5 moet zitten en dat is 4500 euro bruto per maand. Ik ben al een jaar artiest, maar ik denk dat ik hier nu 3 maanden recht op heb. In telepathie heeft de directeur van het UWV belooft drie keer 4500 over te maken en we rond de 13e januari. Daarna wordt de uitkering stopgezet. Ook maak ik codeboeken voor Java HTML waar de hele wereld wat aan heeft, dit verspreid ik op Twitter (de brandstof van je lichaam). Mijn bereik op Twitter is best groot, ongeacht hoe weinig volgers ik heb. Voor iedere blog die ik schrijf op Fuelstuff en De brandstof van je lichaam krijg ik 100 euro van de ministerie van volksgezondheid en voor sommige zelfs 1000 euro, zoals deze. Ook op Twitter wordt ik betaald door de volksgezondheid, 100 euro per relevante Tweet. Twee jaar geleden toen ik een psychose had stuurde bedrijven en artiesten mij cadeautjes. Slash van Guns and Roses stuurde mij plectrums en het WWF stuurde mij vanalles. Ook Apple gaf mij wat, namelijk een koptelefoon. Mooi om te zien. Dit kwam omdat ik zo goed bezig was op Twitter en met mijn website www.debrandstofvanjelichaam. Volgens Google is dit kwalitatief gezien de beste website van Nederland. Ik ben zo goed bezig en toch zit ik om geld verlegen, gek he? Ik wil niet in de problemen komen met geld, vandaar dit document.

 

Soundcloud: Dj Rephoric

www.debrandstofvanjelichaam.nl

www.fuelstuff.nl

www.nielsvandijkhelpt.com

Facebook: de brandstof van je lichaam

Facebook: fuelstuff

Twitter: de brandstof van je lichaam

Instagram: de brandstof van je lichaam

 

Hopelijk kunt u wat voor me doen.

 

Met vriendelijke groet,

Niels van Dijk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.