Wat is telepathie en wat is mijn ervaring met telepathie?

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 19:23

Wat is telepathie?

Telepathie is gedachten uitwisselen op afstand zonder daarbij communicatiemiddelen te gebruiken zoals een laptop of een telefoon. Je hoort in je hoofd mensen praten. Eigenlijk is telepathie praten op afstand. Veel mensen die telepathie kunnen, twijfelen of het wel waar is, maar de politie heeft het allang bewezen. Zelf heb ik het ook bewezen met mijn vriendin. Zij zat beneden met mijn gitaar en zei tegen mij in gedachten: ''ik ga nu voor je spelen'' en toen hoorde ik dat ze gitaar aan het spelen was. Ze kan er niks van, maar het is voor mij een mooie bevestiging dat telepathie klopt. Zelf hoor ik veel mensen praten zoals de politie, mijn vriendin, DJ's zoals Headhunterz en Wildstylez. Wij doen 's ochtends altijd een rondje muziek. Wij luisteren dan voornamelijk mijn muziek en zij keuren mijn muziek en geven verbeterpunten door. Mijn label Dirty Workz luistert ook mee en geeft me feedback. Meer over telepathie lees je hier. Telepathie is door mensen gemaakt in een vorig leven en de politie heeft hier weer opnieuw leven in geblazen. Vijf jaar geleden kende ik het niet eens, maar weet niet of mensen het toen konden.

 

Mijn ervaring met telepathie

Telepathie is voor mij echt de uitkomst omdat ik bij de politie werk als informateur ''in gedachten''. Zelf verdien ik hier veel geld mee, wat op de rekening van de politie de zakelijke rekening van de Rabobank wordt gezet. Het is moeilijk te geloven dat je in telepathie geld kan verdienen. Bepaalde carbaratiers proberen het nu ook. Samen met mijn vriendin geven wij shows, zoals de ''Eefje en Niels show''. Hier moeten mensen erg om lachen. Dit wordt betaald door de Comedy club. Helaas hoor je niemand lachen want dat werkt zo niet in telepathie. Toch kan het wel want telepathie wordt nu maar voor 35% benut. Er kunnen ook dierengeluiden en muziekfragmenten worden afgespeeld. Dit gebeurt soms ook. Dit hoor je dan in brein (oren). Ook heb ik werkoverleg in telepathie omdat ik een ZZP''r ben. Erg handig is dit zeg. Het probleem is echter dat men niet alles kan zeggen in telepathie. Er is maar 1 beheerder en dat ben ik in de wereld waar ik in zit. Er zijn 800 werelden waarin gepraat wordt. Zo hebben bijvoorbeeld  de cabaretiers een eigen wereld en hebben mensen van het leger een eigen wereld. Zelf ben ik al in meerdere wereld geweest. De hemel is ook een wereld. Zo weet je waar je naartoe gaat wanneer je dood bent. Niet iedereen gaat naar de hemel, het ligt eraan of je goed bent geweest voor deze wereld. Meer informatie over de hemel lees je in deze blog.

 

Is telepathie betrouwbaar?

Zelf spreek ik veel bedrijven in telepathie en regel ik veel muzieklabels in telepathie. Dit doe ik samen met Social media. ik stuur een label een Tweet met een link naar een track die ik heb gemaakt en vraag ze daarna in telepathie of ze het willen release, erg handig dus. Zo heb ik 18 platencontracten verzameld, een flink record want 4 is het record. Ook werk ik voor 25 bedrijven in Nederland (allemaal met Social media en telepathie geregeld) als ZZP'r. Omdat ik weinig geld had, heb ik dit kenbaar gemaakt in telepathie, daarna begonnen bedrijven ineens geld te storten op mijn rekening, dit omdat ik zo goed bezig ben. Dit kan natuurlijk niet iedereen bereiken. De volksgezondheid betaald mij 100 euro per blog en 100 euro per goede Tweet, dit heb ik geregeld in telepathie. Zo heb ik kwalitatief gezien de beste website van Nederland volgens Google (dit vertelde Google mij in telepathie). Dit zijn wel tekenen van betrouwbaarheid van telepathie natuurlijk. Tevens merk ik dat DJ's mij kennen van telepathie omdat zij opmerkingen op Social media liken. Dit is ook een bevestiging. Ken jij telepathie ook en kun je het ook? Het is waarschijnlijk een verrijking van je leven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.