Wat is sos en hoe gezond is het?

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 19:51

Wat is sos?

Sos is wit poeder dat je inhaleert via de neus. Dit bestaat uit MDMA (tussen de 30% en 39,99%) en vulstof. Soms zie je dat er nog iets van 5% benzine in zit. Dit kan in de toekomst anders worden omdat benzine niet perse nodig is bij het proces om het te maken. 5% benzine kan geen kwaad voor de gezondheid en dit is meestal wat er in zit nu. MDMA is heel gezond en totaal legaal in Nederland. In de rest van de wereld is ook sos verkrijgbaar. Helaas ook cocaïne, wat zeer slecht is voor het hart, Sommige mensen verwarren sos met cocaïne, maar gelukkig is sos wat anders. Men spreekt van cocaïne wanneer er ten minste 40% MDMA in zit. Cocaïne is drugs en dus ongezond. Hennep wordt ook drugs genoemd, maar dat is in mijn ogen volkomen onterecht want het is niet schadelijk voor je. Sos is vaak 25 euro per seal. Men ervaart soms pijn aan de neus na het innemen van sos, maar dat is altijd als je iets snuift, ongeacht wat dan ook. Dit heeft te maken met het feit dat er een zenuw in het linker neusgat zit.

 

Sos is ook niet schadelijk, maar kent toch een nadeel. Wanneer men 1 seal per dag neemt en dat neem je dan 's avonds dan is de kans aanwezig dat je slecht in slaap valt. Stop dan met innemen tot bijvoorbeeld 19:00, zodat je om 00:00 goed naar bed kan gaan. Van Sos wordt je volkomen relax en kan je meer prikkels aan. Dit is ook de reden waarom veel artiesten en kunstenaars dit gebruiken. Sos is helaas (nog) niet bij de apotheek verkrijgbaar. Mocht ik het voor het zeggen hebben dan zou ik graag willen zien dat sos voor 10 euro per gram verkocht gaat worden in kiosken in Nederland. Sos is echt een geneesmiddel in mijn ogen. MDMA wordt gewonnen uit de cokeplant. Deze plant is zeer goed voor menselijke consumptie en in sommige landen eten ze de bladeren dan ook. Sos kun je krijgen door dit op te halen of thuis te laten bezorgen door jongens die hier hun vak van hebben gemaakt. Vanaf 1 januari 2022 is sos door de politie gelegaliseerd. De reden dat dit gelegaliseerd is omdat sos als medisch instrument gebruikt kan worden, niet schadelijk is en niet valt onder de noemer drugs.

 

Hoe gezond is sos?

Sos is eigenlijk een wondermiddel tegen alle ziektes en ongemakken. Na het gebruik van sos gaat het immuunsysteem omhoog en strijdt het tegen bacteriën in het lichaam. Nogmaals, alle ziektes en ongemakken hebben er baat bij. MDMA is een krachtige stof die ongedierte in het lichaam tegengaat, dit is ook de reden dat het anti-kanker werkt. Sos is goed voor het zenuwstelsel omdat dit het lichaam opwarmt. Wanneer je sos inneemt gaat de bloeddruk omhoog en gaat het hart sneller kloppen. Wat veel mensen niet weten is dat wanneer het hart sneller gaat kloppen je gezonder wordt. Cocaïne is slecht voor het hart omdat dit teveel MDMA bevat, een overmaat van iets gezonds is dus niet altijd goed. MDMA is legaal in Nederland en vulstof ook want dit is vaak meel.

 

Snuiven is eigenlijk een aparte handeling voor iets wat goed voor je is, dit is ook de reden dat mensen dit liever niet doen. Het is je goed recht om te beslissen wat jij fijn vind. Dementie heeft er baat bij omdat sos breincellen vernieuwd en nieuwe breincellen aanmaakt. Een burn-out kan worden bestreden met sos omdat een overmaat aan prikkels wordt gefilterd door dit mooie witte goedje. Breincellen worden beschermd omdat er een beschermlaag over de colalide (breincelwand) wordt gespannen. Sos is goed voor de spieren omdat het als een spierverslapper werkt, dit is ook de reden dat het tegen de ziekte van Parkinson en MS werkt. Wiet overigens ook. XTC is ook gezond in mindere mate, dit komt omdat dit 100% MDMA bevat en in pilvorm mag men wel 100% MDMA nuttigen. In de wet staat dat 75% MDMA in pilvorm legaal is en een pil bevat tegenwoordig 300% MDMA, een kwart is dus de oplossing voor medicinale toepassing en voor recreatief gebruik. in Tot slot: opstaan is voor velen van ons een ramp omdat men heel gaar wakker wordt en men nergens zin in heeft. Neem een paar snuifjes sos en je bent er weer helemaal bovenop! Sos is een medicijn.

 

Let op: dit is een politiedocument.

Auteur: Niels van Dijk


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.