De hardstyle supersterren

Gepubliceerd op 29 maart 2022 om 13:50

Voor het label Dirty Workz schrijf ik blogs. Voorheen schreef ik onder andere over de geschiedenis van hardstyle. Hardstyle kent een aantal supersterren en dan bedoel ik de beste producers en DJ's die rondlopen op deze aardkloot. Headhunterz is in mijn optiek nummer 1 en dat komt omdat zijn muziek erg goed in elkaar zit en live draait op festivals. Daarna is Wildstylez een zeer goede producer en zijn muziek zit intelligent in elkaar. DJ Isaac is ook erg goed en gaat al lang mee in de scene. The Prophet het langs naar mijn idee. Headhunterz maak echt hardstyle oermuziek met drakengeluiden, erg mooi. Dan heb je ook nog Da Tweekaz die humor toevoegen in de muziek, zij zijn de enige, merkwaardig vind ik dat. Wanneer ik mijn droomvrouw ontmoet gaan wij filmmuziek met hardstyle mengen en daar ook humor onderbrengen. Mijn DJ naam is Stereophunix.

Nogmaals, Headhunterz is de beste hardstyle DJ ter wereld en DJ Coone is ook er goed, België is dus ook van de partij! Alleeee Coone, alles goed? In telepathie spreek ik Headhunterz, Wildstylez en andere elke dag. Zij steunen mij omdat ik nog niet ben ondergebracht onder een hardstyle label, maar dit wel allang zo zou moeten zijn. Zelf heb ik een track gemaakt met Wildstylez (Regim3), ik hoop dat Dirty Workz hem wil releasen. De Toneshiferz hebben al eens filmmuziek onder hardstyle gezet, erg gaaf om te horen. Nu wil ik graag het patent op hardstyle met filmmuziek. Eefje en ik gaan er tegenaan om ook een superster te worden. Graag deel ik een van Headhunterz vetste nummer onderaan deze blog. Hier lees je meer over hardstyle uit mijn vorige leven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.