Een ode aan Nicole Scherzinger

Gepubliceerd op 29 maart 2022 om 11:42

Zowat iedereen kent haar wel, Nicole Scherzinger. Ze is niet alleen mooi, maar ook heel slim en muzikaal. Veel mannen vinden haar de mooiste vrouw ter wereld. Zelf heb ik wel een beetje een oogje op haar. Gek he, ik ben 32 en zij is 46. Daar is toch niks mis mee? Zelf spreek ik haar nu vier jaar in telepathie. Nu volgt ze mij zelfs op Instagram. Nicole is heel mooi en heeft echt een intrinsieke lach. Wanneer zij lacht moet ik ook (glim)lachen. Zij is echt goed in zingen, maar niet de beste zangeres op deze aardkloot, de beste zangeres is Louisa Johnson. Louisa Johnson heeft haar zelf wel bewezen bij X-Factor. Haar auditie is wel erg goed zeg, sjonge! Terug naar Nicole, zij heeft ook echt een perfect lichaam, mooie borsten, billen en buik, lekker dus.

 

Mijn innerlijk is een 10 volgens Nicole, dat is nogal wat. Nicole heeft een Nederlandse vader (Die helaas wel al overleden is en in de hemel zit). Meer over de hemel lees je hier. Zelf spreek ik Nicole in het Nederlands in gedachten (telepathie). Zij kan erg goed Nederlands wat logisch is natuurlijk. Wist je dat Simon Cowell ook Nederlands kan? Dit heb ik ervaren in telepathie. Zelf hoop ik een keer naar Hawaii te gaan samen met mijn geheime aanbidder (Eefje), Louisa Johnson en Nicole Scherzinger. Dat is toch echt mijn droom. Nicole Scherzinger heeft veel bereikt, jurylid, Pussycat Dolls en nog veel meer. Nogmaals, Nicole kan erg goed zingen, luister maar in onderstaande video. De video daaronder is de remix die ik heb gemaakt voor Nicole. Nicole, als je dit leest, ik vind je leuk en wil je graag een keer in het echt zien en jou interviewen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.