Een ode aan Maxima

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 17:53

Nederland heeft het goed voor elkaar want wij hebben Maxima, hoezee! Zelf spreek ik haar in telepathie en zeg steeds dat ze mooie billen heeft, dit klopt toch Willem Alexander? Het lijkt erop dat ze totaal geen hobby's heeft want ze drinkt alleen maar thee op de bank. Maxima is een goeie, dat weet ik zeker. Wat voor thee drinkt zij dan? Frambozen thee dus. Hoeveel thee drinkt zij per week? Allemaal vragen waar veel mensen mee zitten. Maxima geeft ook handjes en handtekeningen. Zelf zou ik zo graag een zoen van haar willen, wat een lekkerving zeg! Maxima heeft een leuke man en kinderen (als die kinderen ook echt van hun zijn, daar twijfel ik over namelijk). Maxima, als je dit leest, thee is gezond en bestel eens een keer wat van mijn webshop.

 

Maxima staat mij financieel bij door 10 euro te geven voor elk Baaz-bericht (Baaz - Niels van Dijk). Gelukkig maar, want zoveel geld heb ik niet. Maxima blijkt lekker te kunnen zoenen, wat een geluk voor Prins Willem Alexander. Zou ik dat ook willen? Hier ga ik niet op in. Maxima ziet er altijd goed uit, hoe kan dat toch, verouderd zij wel? Op Dutch Beauty's op Facebook staat zij ook. Het is toch ook een lekker wijf? Ja toch, niet dan? Maxima is een mooie vrouw en Nederlands kan ze niet echt goed. Zelf vermoedelijk ik dat ze altijd een bandje mee heeft waarom live de taal wordt veranderd van haar eigen taal naar Nederlands,  kutstreek he? En iedereen trapt er in. Maxima, als je dit leest, jij bent goed bezig, maar kom eens met je luie flikker van de bank!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.