Liefde laat je gekke dingen doen

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 15:17

Liefde is mooi en dat weet zowat iedereen. Verliefd zijn is het beste, maar daar moet je geluk bij hebben. Zelf heb ik een vriendin en die heb ik op 28 december 2012 leren kennen. Toen heb ik haar in de kroeg gevraagd mijn vriendinnetje te worden, ze zei uiteraard ja. Toen hebben wij elkaar 1 jaar niet meer gezien. Op een dag bedacht ik me dat ik haar weer in dezelfde kroeg zou zien. Ze had toen een vriend, maar dat was meer een vriendenrelatie. in 2013 heeft ze mij ten huwelijk gevraagd, ik zei uiteraard ja. Daarna hebben wij elkaar lang niet gesproken want ze was gelukkig met haar vriend. Ze heeft dus al die tijd twee vriendjes gehad, merkwaardig he? in 4 jaar tijd wilde ze wat van mij en begon te dansen op festivals, in de hoop dat ik haar zag dansen, helaas is dit niet gebeurd. Twee jaar geleden heeft de vader van Eefje mij een verlovingsring gestuurd en die heb ik nu ongeveer een jaar om. Ben benieuwd of wij ooit gaan trouwen!

 

In 2017 dacht ik weer veel aan haar en stuurde ik berichtjes via Facebook Messenger. Dit liep helaas niet heel goed af want ze bleef bij haar vriend uit Venlo. Vanaf 2017 zijn wij in telepathie gaan praten, dus ik ken haar nu negen jaar en vier jaar redelijk (terwijl wij elkaar maar twee keer hebben gezien). Twee jaar later ben ik in een inrichting gestopt en had had Ik veel steun doordat we in gedachten praatte. Toen was ik eraan overtuigd haar weer eens te zien. Ondertussen heeft Eefje hardtyle DJ's (allereerst Headhunterz) gevraagd hints te geven in de muziek, met succes. Je hoort in sommige tracks echt: ''Eefje wil niets en Niels wil Eefje'', zoals in dit nummer. Andere DJ's zijn dit ook gaan doen. Toen ik dit voor het eerst hoorde wist ik het: ik ga haar een keer zien want ze vind mij geweldig. In 2017 heb ik zelfs bijna haar auto gepakt omdat ik die van mij kwijt was. Eefje had die voor mij klaar gezet want ze heeft toch iets van vijf auto's. Een vrouw zei dat het haar auto was, maar dat was achteraf gezien niet, nu moest ik wel een nacht in de cel doorbrengen, heftig genoeg. Daarnaast dacht ik dat ik kon navigeren met mijn hart en ben naar Eefje toe gereden, bijna in Venlo aangekomen belde mijn broer op met het bericht dat we naar de psycholoog toe moest. Jammer, want wie weet was het wel gelukt haar huis te vinden, spijtig.

 

Een tijdje later heb ik op Instagram gitaar voor haar gespeeld en gezongen voor haar, ook heb ik haar een kaartje gestuurd en heb ik haar nagetekend en opgestuurd. Mijn Instagram is trouwens heel mooi geworden en hier zie je een foto van Eefje en ik samen, echt de ware, dat zie je zo, we kijken namelijk wel heel gelukkig! Met een Instagram account heeft ze de video dat ik voor haar zong en speelde geliked. Jammer genoeg heeft ze het hartje bij de video weer ongedaan gemaakt, maar was ook goed vanwege haar ex, want die zei: als jij naar Niels gaat dan zwaait er wat. Dat hebben we gezien, we zijn overal gehacked en dat resulteerde in het geval dat ik haar alleen nog maar berichtjes naar haar telefoon kan sturen en zij niet naar mij. Nu spreken we elkaar maar in telepathie, wat erg leuk is. Omdat Eefje de sleutel van mijn huis is weten te benachtigen is zij hints (spullen zoals broeken enzo) in mijn huis gaan leggen. Ze zei in gedachten dat zijn dan iets neerlegt en daarna mij een kusje op mijn wang  geeft en daarna weer naar huis gaat. Zo zie je maar: liefde laat je gekke dingen doen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.