Nederland moet het beste land ter wereld worden | Deel 1

Gepubliceerd op 30 maart 2022 om 10:13

Toen de wereld begon met bestaan kwam eerst Nederland, Nederland is dus het eerste land dat er kwam op deze aardkloot, go oranje! Zelf ben ik voorstander van een beter land dan de rest van de landen. Zelf wil ik dat alle grote ziektes de deur uit worden gedaan. De oplossingen heb ik hier beschreven. Het zou toch mooi zijn dat we op een gegeven moment alle ziektes achter ons kunnen laten? Zelfs kanker kan op een gegeven moment beter worden bestreden. Zelf heb ik alle kankersoorten met benodigde behandeling opgesomd in een blog. Deze kun je hier lezen. Nu wordt de behandeling van kanker wel erg gemakkelijk, niet? Ook ben ik voorstander van Hawaii bij Nederland. Hier heb ik een vlog over gemaakt op mijn Instagram account.

 

Nederland moet het beste worden in voetbal en weer eens een keer een EK of WK winnen. Mijn advies is om voor elke wedstrijd een dag te vasten, dit is echt handig omdat je dan echt vet gaat verbranden en geen glucose. Op vet kun je langer teren en dus langer een wedstrijd volhouden. Qua politie zit het in Nederland wel goed. Omdat ik als telepathie agent zo nu en dan optreedt weet ik bepaalde straffen anders moeten. Zo moet men bij een verkrachting 1 maand in de bak zitten in plaats van daarna vrij rondlopen. Dit heb ik met de politie afgesproken. Maxima is belangrijk voor Nederland en dat geldt ook voor Prins Willen Alexander. Zij doen goede dingen voor ons land. In telepathie ben ik minster president van Nederland en hoop dat ooit in het echt te worden. Deel twee van deze blog komt snel online.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.