Bestaat GOD?

Gepubliceerd op 30 maart 2022 om 14:10

Iedereen heeft weleens van GOD gehoord, maar bestaat hij wel of is dit verzonnen? Het antwoord is: hij leeft! Dan wel als geest want hij is nu 5010 jaar dood als mens. In telepathie hoor je GOD wel praten en ik bespreek veel met hem.  'S nachts als ik slaap praat ik met de geest GOD, hij slaapt dan ook. Dit is voor jou waarschijnlijk niet te geloven, maar het is wel zo. GOD noemt mij de aanhanger van hem. De mensheid bestaat nu 5 levens en mijn geest was de eerste van iedereen. Zelf was ik er dus als eerst en heb ik 4 levens gehad voor mijn bestaan nu. GOD is de eerste geest en ontstond daarna ineens als mens. Samen met GOD heb ik de mens gemaakt in mijn eerste leven. God zag dat het goed was.

 

God bestaat dus wel degelijk en dat is erg handig voor mensen in de hemel, zij kunnen dus met GOD praten. Meer over de hemel lees je hier. Mensen kunnen dus telepathisch met GOD communiceren, maar ook met mij en de rest van de mensheid die in gedachten kunnen praten. GOD's eerste taal was Nederlands omdat Nederland het eerste land was dat ontstond uit het heelal. Daarna volgde België en toen Spanje. GOD kan alle talen spreken en helpt mensen veel over wat ze moeten doen in hun leven. Ieder mens heeft een gave volgens GOD en dat is leuk om achter te komen. Geloof jij niet in GOD? Dan kun je waarschijnlijk nog niet in gedachte praten (telepathie). GOD leeft voor altijd en zal niet meer als mens gereïncarneerd worden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.