Een ode aan Louisa Johnson

Gepubliceerd op 30 maart 2022 om 12:38

Er loopt een meid van 26 rond die beschikt over een flink dosis zangtalent. Haar naan is Louisa Johnson en zij komt uit Londen. Zij blijkt zelfs mijn halfzusje te zijn. Wij hebben dezelfde vader. We worden nu beide bijgestaan door opvoeders in plaats van de biologische ouders. Louisa Johnson kan uiteraard Nederlands want John Johnson (onze vader) spreekt Nederlands. Een paar jaar geleden ben ik door John opgehaald bij een inbraak, we hadden meteen een goede klik terwijl ik toen niet wist dat dat mijn echte vader is. Zelf ben ik gek op talentenjachten op tv en Louisa deed op 2015 mee met X-factor. Haar auditie was echt te goed gewoon, niet normaal hoeveel talent zij heeft. Zelf vind ik Louisa Johnson de beste zangeres ter wereld, beter dan Nicole Scherzinger en andere goede zangeressen. De serie heb ik denk ik wel 20 keer helemaal bekeken. X-factorn Engeland is echt veel beter dan de Nederlandse talentenjachten.

 

Zelf heb ik Louisa een keer gesproken op een Nederlands festival, toen was ze een stuk jonger en hebben we zelfs gezoend. Op mijn Instagram zie je een foto van Louisa en ik samen. Dat was een te gekke avond! Zelf spreek ik mevrouw Johnson dagelijks in telepathie, erg leuk! In gedachten praten bestaat dus wel degelijk, mooi he? Nu is het hopen dat ik een keer met haar mag optreden, dat zou te gek zijn! Echt een droom die uitkomt. Nu wil ik zeker in de studio met haar zitten. Heb je niks te doen? Kijk dan naar de hele serie waarin Louisa schittert. Klik hiervoor op deze link. Wil. je de auditie van haar zien? Bekijk dan onderstaande video. Hopelijk wordt Louisa Johnson in Nederland ook wat beroemder, dat verdient ze. Enjoy watching.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.