Kanker update

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 21:11

Is kanker een complexe ziekte?

Kanker is een complexe ziekte, maar ik vind dat wel meevallen. Hier heb ik al de opkossing van bepaalden kankersoorten uitgelegd. De meeste soorten van kanker zijn alleen al met wietolie op te lossen. Alle kankersoorten en de oplossingen staan hier beschreven. Zoals je ziet is wietolie en een aanvullende behandeling vaak het regime. Botkanker is de meest lastige vorm van kanker want als je langer dan vier maanden hieraan leidt is het lastig op te lossen. Let op: iedere kankersoort in welk stadium dan ook is terug te draaien. Palliatieve zorg bij kanker bestaat dus eigenlijk niet. Borstkanker is vrij simpel en hier hoeft niet eens een operatie bij plaats te vinden. Een borst amputeren is echt onnozel. Wietolie op de borst smeren en innemen is de oplossing.

 

De Truth About Cancer en de oorzaak van kanker

Ken jij de Amerikaanse documentaire al van The Truth About Cancer? Echt mooi om te zien dat kanker ook natuurlijk is op te lossen. Dit is de website. Voeding speelt ook een rol bij kanker. Daar heb ik veel over geschreven op mijn andere website. Zo werken kruisbloemige groenten goed tegen darm- en maagkanker. Suiker voedt kankercellen (kankercellen bestaan eigenlijk niet). De echte oorzaak van kanker is ongedierte in het lichaam. The Truth About Cancer schreef dat 80% van de kankersoorten ongedierte is, maar dit is 100%. De echte oorzaak van kanker heb ik zelf ondervonden en artsen hebben toegegeven dat ze ''cellen'' zagen bewegen als kleine diertjes De diertjes zijn: gist, parasieten, stofmijt en bacteriën. 

 

Kanker is bijna nooit doodsbedreigend

Zoals hierboven gezegd: kanker kan altijd worden teruggedraaid, in welk stadium dan ook. Het lichaam heeft een mooi reparatiesysteem wat ervoor zorgt dat kanker uit het lichaam vertrekt. Ken je iemand met kanker of heb je het zelf? Doe dan iets met deze informatie. Kanker zal er lang blijven en kan moeilijk helemaal worden bestreden. Doe iets met deze informatie en deel het met andere! Bedankt.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.