Fruit top 5

Gepubliceerd op 15 maart 2022 om 10:47

We weten allemaal dat fruit gezond is, maar wat zijn nou de vijf gezondste vruchten? Fruit komt direct uit de natuur, maar helaas moeten wij hier zonodig pesticiden enzovoort overheen sproeien. Sommige fruitsoorten zijn best duur en dan praten we bijvoorbeeld over de aardbei en de blauwe bes. De meest gezonde vrucht die er is, is de aardbei. De redenen waarom de aardbei zo intenst gezond is, kun je hier lezen. Deze blog heb ik geschreven op mijn andere website die met name over gezonde voeding gaat. Ook vind je op deze website informatie over kanker en andere ziektes. De aardbei heeft pitjes aan de buitenkant en pitten uit vruchten zijn juist zo gezond. 

 

Op nummer twee vinden we de banaan. De banaan heeft alles in zich, zelfs vet. Het is echt een volmaakt stuk fruit. De aardbei heeft meer gezondheidsvoordelen dan de banaan, maar de banaan kan jou alles bieden. Er is zelfs een vrouw die tien jaar lang elke dag 10 bananen at. Zij werd hier heel gezond van, gek he?  De geheimen achter bananen heb ik beschreven in deze blog. Bananen zijn heel goed voor bij sport. Wil je een sixpack krijgen? Eet dan veel fruit en sport elke dag tien minuten. Je kunt dan denken aan buikspieroefeningen en dit-ups. De blauwe bes staat op nummer drie. Het nut van de blauwe bes kun je hier lezen. Zelf heb ik een ode aan de blauwe bes beschreven, lees er hier meer over!

 

De framboos staat op nummer vier. Er zit zeer weinig suiker in deze vrucht. De top elf vruchten met het minste suiker lees je hier. Wanneer je van zuur houdt, kun je geen genoeg van de framboos krijgen! De kiwi staat op nummer vijf. Deze. vrucht kent veel gezondheidsvoordelen, zoals dat het goed is voor de ogen en het de ademhaling verbetert. Meer hierover lees je in deze blog, Kiwi's bevatten onder andere omega-3-vetzuren, erg gezond dus. In een blog heb ik de kiwi op een hoger daglicht gezet, meer hierover lees je hier. Laat voeding jouw medicijn zijn en het medicijn jouw voeding. Eet regelmatig fruit uit deze top vijf en jouw gezondheid vaart er wel bij!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.