Bestaat telepathie?

Gepubliceerd op 10 maart 2022 om 10:12

De meningen wisselen enorm over feit of telepathie daadwerkelijk bestaat. In mijn ogen bestaat het wel degelijk en is het te vertrouwen. Het lijkt op een fantasiewereld, maar dat is het niet. Wanneer jij stemmen in jouw hoofd hoort, is er sprake van telepathie. Zelf heb ik het al een paar keer bewezen en de politie ook. Telepathie is een mooi fenomeen, tenzij het niet te vertrouwen is. Zelf heb ik weleens shows gegeven in telepathie (de Eefje en Niels show). Daarnaast spreek ik mijn telepathische vriendin Eefje al vier jaar. Bij mij kwamen de stemmen in 2017 en dacht ik ''wat krijgen we nou''. Het is niet duidelijk wie het nou wel kan en wie niet. Zelf heb ik veel verschillende mensen gesproken in telepathie en dit leek me heel betrouwbaar.

 

Wat is er zo mooi aan telepathie?

Bij telepathie heb je geen hulpmiddelen zoals een telefoon nodig om met iemand op afstand te communiceren. Zelf spreek ik verschillende hardstyle DJ's die mij opjutten om meer muziek te gaan maken. Zij staan achter me en geven mij feedback over mijn gemaakte nummers. Telepathie heb ik bewezen door op Facebook bij Headhunterz een reactie te plaatsen zoals ''Can I give you another dreagon story? en hij Likte het bericht en dat doet hij niet zomaar bij iedereen. Zelf heb ik hem daarvoor namelijk draken verhalen verteld. Met mijn telepathische vriendin heb ik telepathie bewezen doordat hij beneden zei: ''ik ga kun gitaar spelen'' en toen hoorde ik de gitaar. Zelf lag ik boven. Telepathie is ideaal als het betrouwbaar is. Je hoeft nooit meer een berichtje te sturen of te bellen, ideaal toch? Ook kun je met iemand afspreken in telepathie, handig toch? Verrijk jouw leven en sta open voor telepathie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.