DNA | Het geheim

Gepubliceerd op 5 februari 2022 om 15:35

Wat is DNA

DNA is de verzamelnaam voor overdraagbare eigenschappen (uiterlijk en innerlijk) die in een mens zitten. Deze eigenschappen worden overgedragen van vader en moeder naar kind. Tevens heb je ook nog DNA overdraagbare eigenschappen uit reïncarnatie wanneer je vorige levens hebt. De geest wordt dan overgedragen naar het nieuwe mens. Een mens bevat twee geesten, een waarbij alles wordt overgedragen van de ouders en een waarbij veel wordt doorvertaald vanuit vorige levens. Wanneer je niet gereïncarneerd bent geweest, krijg je vanuit je moeder DNA door in de ene geest en DNA door van de vader in de andere geest. vroeger waren er zelfs mensen met maar liefst vijf geesten, dit is tegenwoordig niet meer zo, maximaal twee. DNA wordt gemaakt in het hart en doorvertaald naar het brein. Er zitten 5 componenten van DNA in het brein en twee strings in het hart. De ene string komt vanuit de moeder en de andere vanuit de vader. De vijf componenten in het brein zijn: innerlijk, uiterlijk, gedrag, voorkomen en de graad van succesvol worden.

 

De ware en DNA

Bij mensen die voorbestemd zijn voor een partner is dit in het hart gegrift bij de geboorte of als de partner jonger is in de geboorte van hem of haar, maar hoe kom je hier achter? Aan de pols voelen is een optie want de pols geeft vaak hints vanuit het hart. Voorwaarde daarbij is wel dat je jouw voorbestemde partner een keer hebt gezien. Zelf ben ik erachter gekomen wie de ware is door aan de pols te voelen, maar dit wist ik eigenlijk al meteen toen ik haar zag. Dit geldt alleen voor de ware en niet zomaar een partner. De ware bestaat dus wel degelijk. Verliefdheid zit in het hart en niet in het hoofd en maakt veel perikelen los in het brein. DNA acteert hierop want dit verandert door de loop der jaren. Praten we hier over gen-expressie? Niet helemaal, maar eerder over DNA-expressie. DNA zit diepgeworteld in het brein en een beetje in het hart. De hersenpan is de motor waarop we draaien en het hart ondersteund.

 

DNA-expressie

DNA zit eigenlijk in een motor en kent verschillende assen. Elke as vertegenwoordigd een deel DNA. Wanneer een deel kapot is, kan deze niet meer overgedragen worden naar het kind. Zo kan het zijn dat een man met haar een zoon krijgen met veel haaruitval die zelfs kaal wordt, dit noemen we negatieve DNA-expressie. De leefstijl van de vader heeft hierop betrekking. Vroeger was het DNA van de mens veel beter dan nu, dit komt door de verkeerde leefstijl want we hebben te maken met DNA-expressie. Leer je veel, ontplooi je jezelf goed en verzorg je jezelf juist dan is de kans groot dat het DNA van het kind ook veel beter wordt. Tegenwoordig zijn de meeste mensen maar lui en dat is zeer jammer. Te weinig sport, slechte voeding en negatieve emoties verpesten DNA. Wordt zelf je grote voorbeeld en acteer op positieve DNA-expressie!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.