21 oorzaken en oplossingen voor ongeluk (de klik)

Gepubliceerd op 17 januari 2022 om 22:05

Een trigger in je brein

Wanneer je ongelukkig bent merk je dat sterk aan je energyniveau en onder andere onverwachts haaruitval; bij mannen en bij vrouwen. Bekende haaroplossingsmerken zoals Alpacin en Plantur werken dan ook enkel en alleen wanneer je gelukkig bent. Dit heeft te maken met de welbekende klik in het brein dat bloedtoevoer laat doorstromen naar de haarfollicols. Hieronder staan alle oorzaken en oplossingen van ongeluk beschreven. Werk hieraan en de klik gaat vanzelf van links naar rechts, wat resulteert in geluk. Let op: als de klik is omgegaan duurt het zo'n twee dagen voordat de klik echt vastzit in het brein. Slapen is dan meestal niet zo'n goed idee. Dit maakt niet uit want je hebt dan toch veel energie, focus en je verveelt je minder snel. Van de onderstaande oorzaken en oplossingen kies je de voor jou haalbare (realistische) punten uit. Je ziet hieronder sos staan, let op: dit is vaak niet de oplossing, maar enkel en alleen een hulpmiddel. Lees er hier meer over.

 

Alle oorzaken en oplossingen voor ongeluk naar geluk

1. Bladgroen tekort in het brein - gras of tarwegras eten.

2. Een partner missen - een partner zoeken of verliefd worden en zeker weten dat dit wederzijds is.

3. Een tekort aan beweging - joggen werkt het beste, fietsen op de hometrainer kan ook.

4. Minderwaardigheidscomplex - scheit hebben aan wat vrienden en familie tegen je zeggen over je uiterlijk - goed verzorgen en mooie kleren kopen.

5. Haaruitval - Alpacin en Plantur nemen als je gelukkig bent, anders niet. Veel zon pakken en in de zon Heineken of cola (want bubbels zijn goed voor de haren) drinken. Gezonde sigaretten en sigaren werken ook.

6. Vet tekort in het brein - Wietolie, kokosolie in de koffie of om in te bakken, extra vierge olijfolie spotjes en noten eten.

7. Een ziekte hebben - Kijk op Medium Niels van Dijk voor de zes grootste ziektes. Raadpleeg een bekwame arts en neem sos.

8. Vaak duizelig zijn - wietolie, Mdma of sos.

9. Eenzaam zijn en een uitzichtloos bestaan hebben - Plan je contacten strategisch in en zoek een partner. Zoek hobby's en plan deze in.

10. Niet muzikaal zijn - muziek maken is zo goed voor het brein en dan met name Hardstyle muziek. Zoek dan een andere hobby.

11. Niet creatief zijn - los dit op met andere hobbys.

12. Gepest worden - Los dit op met de politie.

13. Aan een ongemak lijden - wietolie, Mdma of sos.

14. Vaak moe zijn, geen motivatie en geen zin om dingen te doen - dit los je alleen maar op door gelukkig te worden, sos helpt, maar lost niks op. Wietolie kan ook werken.

15. Blut zijn - Een uitkering aanvragen of werk zoeken waar je meer mee verdiend. Een eigen bedrijf kan natuurlijk ook. Of met de creditcard pinnen en even vergeten hoe het is om geld te pinnen met de normale pinpas, de schuld lost zich wel op als je meer gaat binnenkharken.

16. Ongelukkig zijn met je lichaam - elke dag thuis buikspieroefeningen en armspieroefeningen doen, wandelen daarbij is aan te raden.

17. Veel spierpijn hebben - Wietolie en sos gebruiken

18. Een doodswens hebben wanneer je wakker wordt - enkel en alleen op te lossen door weer gelukkig te worden. Sos is een goed hulpmiddel voor tijdelijk.

19. Ontevreden zijn met je lengte - accepteren, het is niet anders of hogere schoenen kopen. Hakken kun je mijden als je te lang bent.

20. Opstaan gaat niet van harte - Meteen het bed uit met een bak koffie beneden gaan zitten. Sos, antidepressiva  of Mdma zijn hulpmiddelen, wiet eventueel ook voor sommige.

21. Verveling - Dit los je op door gelukkig te zijn en de trigger de juiste kant op te Houden. Zoek werk, hobby's en contacten en plan deze strategisch in. Met sos verveel je je ook veel minder, met het MDMA medicijn (XTC in kleinere dosering) ook.

 

Succes en wordt maar snel gelukkig! Zorg ervoor dat je er maximaal 10 oplost om gelukkig te worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.