Het MDMA medicijn | Wat is het en wat is de werking?

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 21:35

Wat is het MDMA medicijn?

MDMA is in Nederland volkomen legaal. De naam XTC mogen we in Nederland eigenlijk niet noemen wat dit is drugs. Zelf streef ik naar een wereld zonder drugs. XTC is in mindere maten echter wel gezond en te gebruiken als medicinaal middel. Echter is het volume van MDMA in de pil te hoog. Je gaat hier dan ook aardig van spacen en dit is niet te bedoeling wanneer dit wordt gebruikt bij een ziekte. Het MDMA medicijn is afgeleid van XTC, maar dan een kwart hiervan. Dit is logisch gezien het feit dat 75% MDMA in pilvorm legaal is en kan worden toegepast als medicinaal doel en voor recreatief gebruik. XTC pillen bevatten tegenwoordig 300% MDMA. Deze pillen zijn niet zo verstandig om in een keer te nemen. Men mag maximaal twee MDMA pillen per dag nemen. Het meest verstandige is 09:00 's ochtends en 18:00 's avonds. De pil werkt zo'n twee uur door, ideaal wanneer je een ochtend dip hebt en 's avonds te weinig energie hebt.

 

Wat is de werking van het MDMA medicijn?

Het MDMA medicijn werkt in op het zenuwstelsel en doet zijn werk in de spieren en in het brein. Stress kan worden gereduceerd en je voelt je relaxer na de inname van deze pil. Aangezien bijna alle ziektes en ongemakken beginnen bij stress kan het MDMA medicijn voor bijna alles worden ingezet, heel veelzijdig dus. Dementie, de ziekte van Parkinson, MS en andere ziektes hebben baat bij deze wonderpil. Kanker heeft geen baat bij de MDMA pil, behalve bij de hersentumor. Dit omdat de MDMA pil de hersenbarriëre doorbreekt en zijn werk doet In hersenletsel. De tumor in het brein kan slinken na maanden lang gebruik van de pil. Dit komt omdat hersencellen worden hersteld en omdat er nieuwe hersencellen worden aangemaakt. Door het gebruik van de MDMA pil gaat het immuunsysteem omhoog en je krijgt een warm en vrolijk gevoel. Ook krijg je meer energie na de inname van het pilletje. Waarom werkt het niet bij alle kankersoorten? Dit omdat het immuunsysteem niet dusdanig omhoog gaat dat het indringers in het lichaam kan doden. Alle ongemakken kunnen worden bestreden met MDMA medicijnen, zoals hoofdpijn, migraine en wratten. De MDMA pil bevat extrotamine, wat ervoor zorgt dat de aderen in het lichaam wijder open gaan staan en er meer bloed vloeit naar de ledematen en het brein. Het MDMA medicijn heeft geen bijwerkingen en men kan er goed mee slapen. Dit omdat de dosering vrij laag is.

 

Waar kan ik deze halen?

Het MDMA medicijn is nu nog niet verkrijgbaar, maar zal moeten worden gemaakt van XTC. 25% van XTC zal worden gebruik in 1 capsule, dan is het volkomen veilig. In bepaalde smartshops zijn deze wel te koop onder de noemen feel good pil. Dit is illegaal dus wij van de politie zullen een manier moeten vinden om de MDMA pillen op de markt te krijgen. Het mooiste zou zijn dat deze begin volgend jaar (verwachting: mei 2022) in kiosken of bij de apotheek te koop zijn. Aangezien deze pil volkomen veilig is en je gemakkelijk kan doseren kan het tegen ziektes en ongemakken worden ingezet. Ook mag het voor recreatieve doeleinden worden ingezet. Als dit legaal verkocht gaat worden zijn we van het illegale circuit af.

 

Dit is een politiedocument

Auteur: Niels van Dijk


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.