Advies voor www.tegenkanker.nl en KWF

Gepubliceerd op 5 januari 2022 om 12:10

Inhoudelijke adviezen voor de website van ''Tegen kanker'' | Home

Allereerst wil ik zeggen dat ik vijf jaar als kankerspecialist heb gewerkt in mijn vorige leven (2uur per week), daarnaast heb ik bijna 5 jaar ervaring als voedingsdeskundige en als kankerspecialist (www.debrandstofvanjelichaam.nl). Tevens heb ik een 2 jarige opleiding gevolgd tot kankerspecialist (40 uur in de week) in mijn vorige leven en dit kan ik me nog goed herinneren. .Chemo en bestraling moet overal worden verboden. Dit gebeurd in Amerika ook al en in Nederland zijn er ook steeds meer ziekenhuizen die dat niet meer doen. The Truth About Cancer heeft ervoor gezorgd dat steeds meer ziekenhuizen in Amerika zijn gestopt met chemo en bestraling. Chemo veroorzaakt kanker en bestraling veroorzaakt hersenbloedingen en herseninfarcten. Wanneer je stopt met chemo zou ik nooit meer kale vrouwen of met mutsen op de website zetten. Er zijn toch 80 IPSO Inloophuizen in Nederland in plaats van 70? (zie home: eerste alinea). Men praat over bijwerkingen en complicaties op de website, bijwerkingen heb je niet met wietolie en andere natuurlijke behandelingen zoals heattherapy, ozontherapie en sunbaththerapie. Complicaties helaas wel. Opereren in de buik is uit den boze omdat dit veel te veel complicaties met zich meebrengt. Ik wil een linkje naar mijn website (www.debrandstofvanjelichaam.nl) op deze website. Zelf heb ik kwalitatief gezien de beste website van Nederland met miljoenen bezoekers per dag.

 

Over kanker

Alleen botkanker is levendsbedreigend wanneer je er niet binnen vier maanden bij bent. De hersentumor stopt met groeien na verloop van tijd en uitzaaiingen zijn niet zo erg en kunnen worden bestreden met enkel en alleen wietolie. Uitzaaiingen zijn tevens alleen beestjes in het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek is niet meer nodig, dit heb ik al gedaan. De oorzaak van kanker is ongedierte (stofmijt, bacteriën, gisten en parasieten). De behandelingen van de grootste ziektes staan op www.medium.com Niels van Dijk. Kankercellen bestaan niet en hebben de Duitsers bedacht in de tweede Wereldoorlog om Nederland op het verkeerde spoor te zetten. Ons lichaam maakt triljarden cellen aan in plaats van miljarden cellen (graag aanpassen).  De cel maakt geen exacte kopie maar een draagbare cel (de cel wordt meegenomen in de celkern). Ongezonde cellen bestaan niet. Oude cellen worden nooit vernietigd. Functies worden ook niet overgenomen. Ongedierte kan zich niet ongereld en ongeremd delen, onzin dus. Nogmaal kankercellen bestaan niet. Deze pagina moet kritisch worden herzien, hulp nodig? Laat het me weten.

 

Symptomen bij kanker

''Sommige mensen hebben een grotere lichaamsgevoeligheid'', Dit klopt niet helemaal, alles draait om het evenwicht van het immuunsysteem. Heb je een beter immuunsysteem, dan is de kans op kanker kleiner. Ongedierte kan niet tegen veel energie uitstoot van het lichaam, dit is dan ook de reden dat mensen die heel gelukkig zijn een kleinere kans op kanker hebben.  Onverklaarbare gewichtstoename klopt niet. Hoe is dat mogelijk wanneer je meer beestjes in je lichaam hebt? ''Gewichtsverlies bij een stabiel eet- en beweegpatroon wijst op meer energieverbruik'' Klopt niet. Veel te moeilijk, de meeste mensen hebben een iq van 140, dit snapt niemand. Dit is geen symtpoom van groeiende kanker. Een goedaardige tumor is niet rond, maar ovaal! Zie deze pagina. ''Wanneer ze zich ergens anders hechten, groeit er soms op die plek een nieuwe tumor.''. Dit is meestal niet het geval, dit duurt vaak 5 maanden, bij elke kankersoort, behalve bij de hersentumor. Nogmaals: wetenschappelijk onderzoek is niet meer nodig.

 

Prognose

uitzaaiingen zijn veel minder erg dan gedacht, deze stoppen na enige tijd ook met groeien, afhankelijk van de staat van het immuunsysteem. In de zomer bijvoorbeeld, groeit het immuunsysteem door de zon. Een curatieve behandeling bestaat niet, verzonnen door de Duitsers. ''Een patiënt kan genezen worden verklaard als er na vijf jaar geen nieuwe tumor wordt gevonden.''. Dit moet zijn, 6 jaar. 11 jaar bij de hersentumor en 7 jaar bij botkanker. Er is geen verband tussen uitzaaiingen en prognose, dit weet ik zeker en heb ik in mijn opleiding geleerd. Het stuk over onzekerheid moet weg, angst is niet goed bij kankerpatiënten. Bij de goede behandeling is nooit onzekerheid, behalve bij een operatie.

 

Hoe ernstig is kanker?

Alleen botkanker en de hersentumor zijn ernstig, de rest niet. Er valt wel wat te zeggen over hoe levensbedrijgend kanker is. De hersentumor is niet levensbedreigend en is goed te behandelen met enkel en alleen wietolie en botkanker is levensbedreigend wanneer dit wordt ontdekt na 4 maanden. Vrijwel niemand geneest van een type kanker? Onzin, elke kankersoort is te genezen in welk stadium dan ook (behalve botkanker). Bloedkanker kan ook in elk stadium genezen worden, dit geldt ook voor leukemie. De prognose voor uitzaaiingen is nooit minder gunstig, behalve bij botkanker. In de breintumor kunnen geen uitzaaiingen plaatsvinden. Er zijn ruim driehonderd verschillende tumoren, aanpassen op deze pagina.

 

Preventie van kanker

Erfelijkheid speelt maar bij 2,3% van de kankersoorten een rol en dat is enkel en alleen bij botkanker. We hebben wel te maken met gen-expressie, dus leefstijl speelt een rol maar wij acteren hierop. Leefstijlfacturen is 50%, aanpassen op https://www.tegenkanker.nl/kanker/preventie/. ''Het National Cancer Institute in de VS stelt dat bij kanker maar liefst 80% terug te brengen is tot ‘vermijdbare factoren’.''. Dit is 60%. Roken is niet kankerverwekkend, zelfs niet met gifstoffen. Het draagt bij aan kanker. Guilosos sigaretten zijn gezond en werken juist tegen kanker, net zoals sigaren en sommige soorten shag. Ongedierte in het lichaam houdt simpelweg niet van rook. Kanker is te vermijden met 50% uit voeding. Borstkankergenen bestaan niet en zijn door de Duitsers bedacht om de Nederlanders bang te maken voor borstkanker. Het stukje onder ''Over erfelijkheid en afweer'' zou ik weghalen, dit klopt niet. Chronische stress heeft geen directe invloed op kanker, maar meer op het immuunsysteem. Chronische stress veroorzaakt het niet, het draagt bij aan kanker. Alcohol is niet kankerverwekkend, het ruimt juist ongedierte op bij matig gebruik. Alcohol ontsmet toch? Bij de pagina ''Eten en drinken'' zou ik kruisbloemige groenten toevoegen, erg effectief tegen kanker. Volle melk is zeker aan te raden, verzadigd vet is geen probleem hoor, aanpassen op deze pagina.

 

Social media

Elke dag twee Tweets, 1 Facebook post, 1 keer in de week een YouTube post.

 

Conclusie

Goede website en bijbehorende Social media kanalen, maar er moet een hoop aangepast worden. Insteek is om mensen met kanker niet meer bang te maken en enkel en alleen te voorzien van informatie die ook daadwerkelijk klopt. Hopelijk gaan jullie en het KWF hier iets mee doen! Alle informatie klopt precies!

 

Dit document is 10.000 euro waard.

Auteur Niels van Dijk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.