Levensduur van de batterij verlengen - Apple

Gepubliceerd op 24 december 2021 om 11:02

De levensduur van de batterij van de nieuwe iPhone verlengen

 

De batterij van de nieuwste iPhone wordt nu voor 20% benut, dat is veel te weinig en bijna krankzinnig te noemen. Er zit maar 1 batterij in en dat is eigenlijk onlogisch. Er horen twee dunne batterijen in te zitten die verbonden zitten met een veer in het midden tussen deze twee batterijen. De veer zorgt ervoor dat beide batterijen zijn verbonden en zo warmte uitstralen naar de adapter. De adapter van de nieuwste iPhone is 100% goed, hier hoeft niks aan gedaan te worden. Het is echt alleen de batterij waar iets aan mankeert. Elke dag de telefoon opladen is echt onzin eigenlijk.

 

De batterijen dienen beide 2 mm dik te zijn en de tussenruimte is 5 mm (precies de grootte van een dunne veer). De veer is 5mm breed en 5mm dik. Tussen de veer dient een spijker te zitten zodat de electronica geleid. In de batterij hoort schuim te zitten (50% van de oppervlakte). De rest is elektronica. De batterijen dienen 5mm van de ingang van de adapter te zitten, zo verlies je de minste warmte. De batterijen dienen van staal te zijn en niet van aluminium. De veer is ook van staal (zilver). De batterijen zijn het mooist wanneer ze van goud zijn, ook beter  om de warmte vast te houden. Twee batterijen onder elkaar is het regime voor de langere levensduur van de iPhone. Wanneer je twee batterijen gebruikt in plaats van 1 dan gaat de telefoon twee keer zo lang mee, mooi toch?

 

Waarschijnlijk vraag je je nu af hoe ik aan deze informatie kom? Vroeger bestond Apple allang (in mijn vorige leven). De informatie uit dit document is destijds door mij vastgelegd, ik was heel slim en succesvol bij Apple. Even terug naar de telefoon batterij. De adapter levert voldoende stroom voor twee batterijen. De oplaadtijd neemt wel toe met 20%. Dit is dan ook echt het enige nadeel van twee batterijen. Je vraagt je misschien af hoe je dan twee batterijen in 1 telefoon krijgt? Dat kan makkelijk, simpelweg de telefoon wat dikker maken, wat waarschijnlijk niet eens nodig is.

 

Deze informatie mag zeker niet uitgelekt worden aan andere telefoonmerken zoals Samsung (waardeloos merk) (oeps, nu staat deze info toch online ;)). De prijs van de telefoon hoeft niet omhoog omdat het evenveel kost om twee batterijen te maken dan 1 batterij. Ook wordt de telefoon niet te heet met twee kleine batterijen. De levensduur van de batterij kan met nog een dag worden verlengt wanneer er meer zuurstof in de telefoon zit. Het zit bij de nieuwste iPhone momenteel op 50% en dat moet naar 60%. Hoe zit het eruit? Zie onderstaande afbeelding. Bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.