Verbeterpunten Nederland | Deel 1

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 12:04

Nederland is een mooi land en dat mag best gezegd worden. Zelf ben ik Minister President in telepathie van Nederland. Op 22-12-20122 hoop ik echt president van Nederland te zijn omdat ik goede standpunten heb. Deze heb ik al laten horen in telepathie en Maxima weet hiervan. Bij mijn functie horen verbeterpunten van het kille kikkerlandje bij. Allereerst moeten er voedselpakketten komen voor de zieken. Hier hoort gezonde voeding bij en bijvoorbeeld wietolie en henneppillen. Sigaren horen hier ook bij want deze zijn gezond. Wil je meer lezen over de gezondheid van sigaren, lees dan deze blog. Ten tweede moet het WWF dieren uit Hawaii halen en naar Nederland brengen. In Hawaii leven de ware van de katten en hiermee bedoel ik de ware liefde. Dit heb ik al met het WWF besproken want ik werk als vrijwilliger bij het WWF.

 

Hawaii moet bij Nederland gaan horen. Dit resulteert in gratis vluchten van Nederland naar Hawaii en terug. Daarnaast moet iedereen in Hawaii Nederlands leren en de politiek van Nederland gaan overnemen. In Hawaii is de politiek niet zo goed. Vluchten vanaf Hawaii naar Nederland moeten ook gratis worden. De opleidingen in Hawaii zijn nog niet zo goed als ik Nederland dus Nederland mag Hawaii educatie gaan geven. De militairen uit Hawaii zijn goed en mogen samen gaan werken met de militairen in Nederland. De politieagenten in Hawaii zijn nu nog niet zo goed dus agenten uit Nederland mogen agenten naar Hawaii sturen om ze daar educatie te geven. In mijn Instagram heb ik een video staan over Hawaii bij Nederland, wel de moeite waard om eens te bekijken.

 

Qua politiek moet de coalitie als volgt worden: PVV, PVDD en VVD. Dit is de best formatie die er bestaat. De rest van de partijen mag wat mij betreft opgedoekt worden. De PVDD heeft het online het beste voor elkaar want zij hebben een fantastische website en alle daarbij horende Social media kanalen. Alle Nederlanders moeten Engels goed onder de knie krijgen dus alle mensen boven de 18 jaar mogen gratis Engels lessen gaan volgen in Hawaii. Nederlanders moeten ook Hawaiiaans gaan leren. Hawaii en Nederland moeten goed betrokken bij elkaar zijn. Dit was het voor zover, deel 2 komt snel online. In deel 2 komt onder andere drugs aan bod.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.