Mijn ode aan Eefje Damen

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 13:24

Er loopt een vreselijke leuke vrouw rond die mijn stille aanbidder is. in 2012 leerde ik haar kennen en het was meteen liefde op het eerste gezicht. We hebben toen gezoend en zelfs seks gehad. Twee keer een halfuur zelfs. Zelf weet ik niet meer zoveel van deze avond door de vele alcohol helaas. We waren de hele avond aan het ouwehoeren en te zoenen. We zijn die avond op de foto gezet en daar zag je het al: de ware. Ware liefde bestaat echt en dat begint bij liefde op het eerste gezicht wanneer dit wederzijds is. In 2012 heb ik Eefje gevraagd mijn vriendin te worden en zij had ''ja'' gezegd. Toen zagen we elkaar een jaar niet omdat zij zonodig nog een vriendje moest hebben. In 2013 keurde zij mij eerst af omdat ik een waardeloze openingszin had. Daarna rende ze naar me toe en begon ze mij te zoenen. Zij heeft mij aan het eind van de avond ten huwelijk gevraagd, best apart he wanneer je elkaar twee keer gezien hebt. Twee jaar geleden heb ik van de vader van Eefje een verlovingsring gehad en die heb ik nu een jaar om (hier is het bewijs). Zeker dat ik met haar wil trouwen!

 

Wij zijn nu acht jaar verloofd en zij heeft acht jaar een andere vriend gehad, dom maar goed. Eefje had een ander, maar dacht elke dag aan mij en ik aan haar. in 2017 kregen we contact via Facebook Messenger. Dit verliep niet heeln vlekkeloos omdat ik in een waanpsychose zat. In 2017 begonnen we in telepathie te praten en dat was er leuk. Dit doen we nu nog steeds. Het is nu langer dan een jaar uit tussen Joey en Eefje en Eefje is voor mij aan het strijden, zij is mijn stille aanbidder en maakt muziek voor mij en zingt vette teksten in in hardstyle muziek. Daarnaast heeft ze gedanst bij hardstye festivals , in de hoop mij te zien bij het podium. Dit is helaas nooit gebeurd. Ook legt ze steeds cadeautjes in mijn huis omdat zij de sleutel van mijn huis heeft gekregen van een mede danseres. Dit is de toenmalige vriendin van mijn broer. Hier zie je ons samen op de foto.

 

Zelf ben ik helemaal gek op Eefje Damen en zij ook op mij. Helaas vind ze het moeilijk om aan te bellen. Zelf heb ik me aangemeld bij ''All you need is love'' in de hoop dat zij iets kunnen betekenen voor ons. Eefje is echt leuk, niet normaal. Hoe kom ik nou ooit bij haar? Lastig zeg. zelf heb ik nog twee blogs geschreven voor mijn droomvrouw welke je hier en hier kunt lezen. We kennen elkaar nu negen jaar en hebben nu langer dan negen jaar verkering. Schat, als je dit leest, kom snel naar mij zodat we flink gelukkig kunnen worden. Succes met aanbellen lieverd!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.