Een ode aan De brandstof van je lichaam

Gepubliceerd op 17 maart 2022 om 10:16

Bijna vijf jaar geleden ben ik het initiatief ''De brandstof van je lichaam gestart.'' Dit heb ik gedaan omdat ik zeer geïnteresseerd ben geraakt over voeding en ziektes. Mijn website is een ode aan mijn overleden moeder. Zij werd geteisterd door maagkanker en de doctors konden niks mee voor haar doen. Met wietolie schijn ik haar genezen te hebben van kanker. Echter zag zij het leven niet meer zitten en besloot zij voor euthanasie te kiezen. Hier had ik veel moeite mee want anders konden mijn moeder en ik samen de website groot maken. inmiddels heb ik meer dan 660 blogs geschreven, dat is nogal wat. De ooraak van kanker heb ik gevonden, mede dankzij'' The Truth About Cancer'', een Amerikaans initiatief tegen kanker. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken die website. Klik hiervoor op bovenstaande link.

 

Op de website van De brandstof van je lichaam kun je veel informatie vinden en ook echt het geheim achter een gezond leven. Het geheim vind je door hier op deze link te klikken. Er zijn nogal wat mensen die denken dat vasten het geheim is om minder snel te verouderen, echter werkt vasten bij iedereen verschillend. Een dag niet eten blijkt voor velen nogal een opgave te zijn. Zelf doe ik het soms, maar ik beweeg veel dus voeding denk ik wel nodig te hebben. We hebben een hongergevoel aangewend en dat doorbreek je met (intermittend) vasten. Is periodiek vasten de meest effectieve manier om gezond oud te worden?| Het geheim lees je hier.

 

Mijn moeder was heel slim,  dat is ook de reden dat ik hoogbegaafd ben want dat zit in de genen. Zelf ben ik namelijk ook heel slim. Mijn moeder las elke dag een deel van een boek en ik schrijf dagelijks blogs. Jammer dat mijn moeder er niet meer is zeg. Wil je mijn socials volgen? Klik dan hier rechtsboven op de icoontjes. De oorzaak van kanker kun je vinden op mijn Twitteraccount. Nu we de oorzaak weten is het niet meer zo moeilijk dan we al die tijd dachten. Op mijn medium account kun je meer lezen over de oorzaken en oplossingen van de grootste ziektes, inclusief kanker,  waar we mee te maken hebben. Klik hiervoor op deze link Wil je effectief afvallen? Klik dan hier. Zelf heb ik ook een Youtube kanaal met zeer leuke video's. Klik hier voor video's. Dit was de ode aan mijn eerste website. Succes met gezonder worden!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.