Het gezondheidsverband van sigaren

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 21:13

Laten we ten eerste ophouden over de mythe dat sigaren ongezond zijn! Alle sigaren zijn zelfs gezond voor je. Sigaren zijn onder andere goed voor de longen omdat ze gezonde bladeren bevatten. In sigarenbladeren zit de stof hifroslamine wat goed is voor het brein. Deze stof zet zich uit in de maag en verstaald zich door naar de hersenen. Hersenconnecties worden verbeterd en celkernen worden verbeterd. Wist je dat sigaren goed zijn voor herinneringen? Na het roken van een sigaar kun je simpelweg beter nadenken en dingen herkennen van eerder in je leven. De pakjes zijn nu verkeerd, dit komt allemaal door de Duitsers in de tweede wereldoorlog. Zij hebben verzonnen dat sigaren slecht voor de gezondheid zijn en zelf rookte ze als een ketter. 

 

Zoals gezegd zijn de bruine bladeren die in een sigaar zitten extreem goed voor het brein en het geheugen. De verbranding is niet slecht voor je zoals veel mensen denken. Blowen is ook gezond trouwens want hier zitten ook geen toevoegingen in. Wist je dat sigaretten steeds gezonder worden? Bepaalde fabrikanten gebruiken zelfs geen toevoegingen meer waardoor je enkel en alleen de plant rookt. Er zijn tegenwoordig veel verschillende sigaren verkrijgbaar, zoals sigaren met mint en cacao en sigaren met toegevoegde vitamine C. Dit is heel wenselijk want ik rook graag. In sigaren zit ook selmatonine wat herinneringen van vroeger naar boven haalt. Deze stof zit pas sinds kort in sigarenbladeren.

 

Zelf rook ik graag groene Break sigaren. Hier zit mint en cacao in dus dat lijkt me heel gezond. In Amerika kennen ze geen sigaren, best gek. Als het aan mij ligt straks wel. Hersenkernen worden verstevigd na het roken van sigaren. Ook is het zo dat sigarenrook als detox werkt in het brein. Gifstoffen uit het brein worden weggespoeld en een sigaar kan een wapen zijn tegen dementie. Als je toch eens wist hoe gezond sigaren zijn dan ga je van de volgende info klapperen met je oren. Het verband tussen kanker en sigaren is positief. De ziekte van Parkinson en MS hebben er baat bij, net zoals bij wiet. Sigaren strijden eigenlijk tegen alle ziektes. Wist je dat sigaren vroeger werden voorgeschreven door dokteren bij mensen die niet goed meer konden lopen? Dit komt omdat sigaren de bloedsomloop verbeteren. Doe jezelf een lol en houd elkaar niet voor de gek, rook eens een sigaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.