Het genot van hardstyle

Gepubliceerd op 19 april 2022 om 16:52

Er zijn veel verschillende muziekstijlen en hardstyle hoort hier ook bij. Voor de mensen die hardstyle niet kennen; dit is een harde muziekstijl met meestal een harde kick en euforische synths. Hardcore bestaat ook en dit is snellere muziek met harde kicks en gave synths. Voor het label Dirty Workz schrijf ik hardstyle-blogs en dit is er een van. De kick wordt gemaakt met een pieptoon die naar beneden wordt getweeked en dan nog wat wordt gerestyled. Het genot van hardstyle zit het hem in de euforische leads en harde kicks. Soms hoor je een reverse-kick die goed past binnen het genre. Bekende hardstyle DJ's zijn Headhunterz en Wildstylez. Binnenkort komt een leuk festival waar ook hardstyle te horen is: genaamd Emporium te Wijchen (waar ik woon).

 

Ran-D is ook een bekende hardstyle DJ waar ik een keer bij in de studio gezeten heb, hij zag toen nog niet zoveel in mij, maar nu wel. Laatst heb ik samen met Wildstylez een nu-style track gemaakt, genaamd: Regim3. Klik op de link om deze vette track te beluisteren. Ran-D is naar mijn mening de beste hardstyle DJ van Europa en Headhunterz de beste hardstyle DJ van de wereld. Hij maakt moeilijke en ingewikkelde muziek. Zelf maak ik vaak moeilijke muziek en Wildstylez vaak ingewikkelde muziek. Hier zit wel verschil in want het ligt er maar net aan hoeveel er bij een track komt kijken. Zo stopt Headhunterz meer sounds in zijn tracks dan ik. Zelf maak ik oldschool hardstyle wat net wat anders klinkt dan nu-style (de hardstyle muziek van nu).

 

Hardstyle pompt de vetcellen in jouw lichaam op, op een niveau dat je er vrolijk van wordt en afvalt. Gezondheid en hardstyle gaan hand in hand want bij festivals wordt veel bewogen wat zorgt voor goede gen-expressie. XTC wordt vaak gebruikt bij hardstyle festivals en daar is opzich niks mis mee want het bootst ketose (de gezonde brandstoftank van ons lichaam) na. Geniet van hardstyle en doe jouw ding, enjoy!

 

Deze blog is geschreven door Niels van Dijk voor het label Dirty Workz.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.