Een ode aan de beste DJ van de wereld

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 14:11

Deze blog gaat over een hardstyle DJ die enorm getalenteerd is. Zijn naam is Headhunterz! Hij maakt hardstyle muziek en heeft ook house muziek gemaakt waarmee hij erg succesvol is geweest. Headhunterz is echt een goeie gast. Dit weet ik omdat ik hem dagelijks spreek in gedachten (telepathie), Telepathie is zeker echt en mooi om te doen. Headhunterz heeft een reactie van mij geliked op Facebook en dat vond ik erg fijn. Headhunterz maakt moeilijke en ingewikkelde muziek. Hij heeft een bepaalde code in zijn brein wat zijn kwaliteiten etaleert. Zijn tracks zijn echt mega goed gewoon, ik ben trots op hem. Hij bleek zijn eerste track naar twaalf labels te hebben gestuurd en kreeg maar van twee labels een reactie. Deze grote man is nu aangesloten bij Scantraxx, het een naar grootste label van de wereld in de hardstyle scene.

 

Zelf heb ik headhunterz in gedachten drakenverhalen verteld wat hij erg kan waarderen. Hij maakt namelijk oermuziek met drakenscreeches. Hij maakt echt toffe tracks die nooit vervelen. Headhunterz heeft een vriend genaamd Wildstylez. Dit is een erg leuk stel en zij hebben een succesvolle tour gedaan genaamd ''Project one''. Zelf maak ik artwork voor DJ's en zeker voor Headhunterz. Check hier mijn artwork voor hem. Waarom is Headhunterz de beste DJ van de wereld? Dit is omdat zijn muziek echt vol klinkt met allemaal goede details erin verwerkt. Tevens kan hij house en hardstyle maken en dat is best uniek. Zelf maak ik ook house en hardstyle. Dit kun je hier beluisteren.

 

Headhunterz en Wildstylez supporten mij in gedachten en ik heb zelfs een track gemaakt met Wildstylez genaamd ''Regim3''. Deze kun je hier beluisteren, hopelijk wordt deze track gereleased op het label ''Dirty Workz''. Zelf wil ik pianoles krijgen van Headhunterz want hij kan heel goed piano spelen. Hopelijk mag ik een keer in de studio zitten bij deze grote man! Willem (want zo heet hij), mag ik een keer bij de beste DJ ter wereld langskomen? Bedankt alvast en succes met het verder uitbouwen van jouw DJ-carrière! Hieronder zie je een van zijn beste tracks in mijn opinie, luister maar, amen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.