De formatie van de hersenen

Gepubliceerd op 24 januari 2022 om 17:39

Hoe zitten de hersenen in elkaar?

De hersenen zijn geformatteerd op basis van liquiden. Dit betekent dat er bepaalde vlakken in de schedel zitten die elkaar aanvullen. Alle hersengolven volgen elkaar op de voet door hersenlijnen. Er zitten 38 hersenlijnen in de schedel en deze zijn geformatteerd op basis van hersenvocht. Hersenvocht verlaat het lichaam tijdens het slapen, dat is ook de reden dat je na het slapen drie glazen water moet drinken. De vochtpijl moet 100% zijn en na het slapen is dit 80% wanneer je op een dag voldoende vocht hebt binnen gekregen. Er zitten drie slangen in de hersenen, deze bevestigen gedrag en gaan negativiteit tegen. Deze slangen worden bevochtigt door de premateur in het hart. Het hart en het brein werken nauw samen om je goed te voelen, mooi he?

 

Wat is de kracht van de hersenen?

De mooie motor bovenin ons lichaam regelt werkelijk waar alles. De benen worden aangestuurd en de armen ook. Het brein regelt het hart niet, dat doet het hart zelf. Het hart of de harten (sommige mensen hebben meerdere harten zoals mensen die een ware partner hebben) werken individueel. Er zit wel een slang tussen het hart en het brein zodat het brein zuurstof kan pompen naar het hart en andersom. De hersens weten werkelijk alles van je, van de kleur ogen tot je hobby's. Het brein is het belangrijkste orgaan van je lichaam gevolgd door het hart en daarna je nieren. De benen zijn het minst belangrijk, want zonder kun je wel. Dit klinkt raar, maar mensen in een rolstoel kunnen toch ook veel tegenwoordig. Trouwens, de formatie van de hersenen is de structuur van het brein.

 

Hersencellen

Alle hersencellen werken met elkaar samen en zijn en hecht team om jou op de been te houden. Hersencellen kunnen werkelijk alles, van vliegen tot stil liggen, tot vechten met elkaar. Kankercellen bestaan niet, maar wanneer er hersencellen in een tumor zitten, vechten ze tegen indringers in het lichaam (de oorzaak van kanker, lees er hier alles over). Alcohol is echt gif voor hersencellen en bij een overmaat aan bier, wijn, jenever of Bacardi gaan hersencellen echt dood. Gelukkig reformeren zij zich weer tot gezonde cellen, drie dagen na de overmaat bij gezond gedrag. Hersencellen zijn bijzondere wezens, mooie ''dieren'' zijn het eigenlijk. Eentje heet Henk en regelt werkelijk waar alles in het brein. Of hij echt zo heet is de vraag, maar het moraal van het verhaal is dat dit een mooi verhaal is!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.